Än att behandla streptoderma hos barn?

En av de hudsjukdomar som barn kan få är streptoderma. Det börjar med utseendet av rosa fläckar, som fyller med vätska och brista, bildar ett sår. Det blir så småningom crusted. Det är en smittsam sjukdom som enkelt överförs av fysisk kontakt. Orsaken till sjukdomen är streptokockinfektion. Sjukdomen behöver snabb behandling. För att det ska bli framgångsrikt måste läkaren först bestämma typen av streptoderma. Efter diagnos kommer läkaren att ge de nödvändiga rekommendationerna.

Hur snabbt behandlar streptodermi hos barn?

Behandling av sjukdomen innebär eliminering av patogen i kroppen. Det är också viktigt att inte riva av den bildade skorpan. Dermatologen bestämmer definitivt den bättre behandlingen för streptoderma.

För att behandla huden runt fokus för streptoderma, förskriva antiseptiska läkemedel i form av alkohollösningar. De kan inte appliceras på naturliga veck och under hårbotten.

Behandling av själva lesionen kan vara fucorcin. Det är ett effektivt verktyg och det torkar väl.

I vissa fall krävs behandling med salvor med antibiotika, till exempel erytromycin eller lincomycin. Applicera det efter att fukocken torkats. Vilken typ av salva att behandla streptodermi, ska berätta för läkaren. Antihistaminer kan också ordineras för att minska klåda.

För att påskynda återhämtningsprocessen rekommenderas följande:

Det är nödvändigt att följa alla rekommendationer och recept från en hudläkare, för att inte förvärra situationen.