Konspiration från papillom

Papillom och vårtor är ett vanligt problem, både hos vuxna och barn. Idag är de lätt att bota med hjälp av officiella medicinmetoder, men bestämmer inte för kirurgisk ingrepp och först kan man vända sig till folktekniker. I antiken brukade folk konspirationer och ritualer från papillomaerna. För att de ska kunna agera är det viktigt att börja ritualer med visshet att de kommer att agera.

En tomt av papillom på potatis

För denna ritual är det nödvändigt att förbereda potatis av liten storlek och matchningar, vars antal ska vara identiska med vårtor. Det bör utföras vid korsningen. Ta en match genom att röra den på papillomen och i samma ända klibba den i potatörknollen. Under dessa, säg dessa ord:

"En match är en varma."

En liknande procedur måste utföras med varje vårtta. Lämna sedan potatiserna vid korsningen. Det är bara att stå med ryggen mot honom och säga dessa ord:

"Här är dina vägar, gå där du vill, men kom inte tillbaka till mig, men kom tillbaka - kom ut."

Omedelbart efter det, gå hem och se inte tillbaka. Snart kommer papillomerna att försvinna.

Konspiration från papillom till en gren

För att utföra ritualen måste du hitta en pinne som det finns en knut på. Det är nödvändigt att skära och gnida vägen och säga dessa ord:

"När månaden föddes föddes Guds tjänare (vårt namn), eftersom månaden går, så kommer Guds tjänares vete (namn) att komma ner. Ta en månad, vårtor med dig! Amen. "

Bita i en ödemark.

Plot av vårtor och papillom

En annan enkel men effektiv plot, som snabbt tar bort utbildningen och lämnar inget spår. Ritualen måste genomföras i skogen eller på ett fält utanför staden. Det är viktigt att lämna huset, ställa in för att bli av med papillom. I skogen rippa av det torra gräset och gå hem, det är viktigt att inte bryta eller riva något annat. När du kommer hem, rör det torra gräset i varje vårt och papillom och säg dessa ord:

"Som ett gräsmedel torkar, tappar det och vaggan på Guds tjänares kropp (namn) är förbrukad."

Därefter gå tillbaka till gatan, ta gräset med dig och hitta en torr busk, under vilken den och gräva den. Det är nödvändigt att gräva jorden med händerna. När växten försvinner, kommer också formationerna på huden att försvinna.