Weeknd ses i omtanke av en mystisk brunett bland rykten om att avskilja sig med Selena Gomez

Efter att pressen rapporterade att den berömda rapparen The Weeknd bröt upp med Selena Gomez, är journalister och fans av det här intressanta paret förlorade i föreställningar om vad som händer mellan ungdomarna. Trots att stjärnorna på scenen inte meddelade sin separation, spenderar Gomez och The Weeknd tid med andra: Selena kommunicerar ständigt med Justin Bieber, och rapparen har roligt i en brinnande brunetts armar, vars namn ännu inte är känt för pressen.

Selena Gomez och The Weeknd

TMZ publicerade en intressant video

Igår firade hela världen Halloween, varefter bilder från stjärnorna fanns på Internet. Inte stanna undan och rapparen The Weeknd, som delade sina fans med en ganska intressant video. På det är en rapper i vänskap med vänner roligt, firar Halloween, och bredvid honom är en brunett, som han kramar. Vilket förhållande binder sångaren och den här tjejen - är fortfarande okänd, för varken han eller Selena Gomez bekräftade inte sitt gap.

Medan vissa fans med ett sjunkande hjärta tittar på en video från The Weeknd och hans, kanske en ny tjej, kan andra njuta av bilderna från cykelturen i Selena Gomez. Förresten, den 25-årige sångaren rider inte bara på en cykel på sin personal, men hon står inför paparazzi i jackan från hennes ex-älskade The Weeknd. Under alla omständigheter bildades detta intryck av alla som tittade på bilderna.

Selena Gomez i Weeknd jackan

När det gäller rapparen The Weeknd är hans förhållande till Gomez inte lika molnigt som hon. Senast blev det känt att musiken togs bort från alla sociala sidor på vilka han ställer sig med Selena. Dessutom nollade han all den skurk som han tidigare hade satsat på sin älskare. Under distributionen av den temperamentära rapparen blev Selena Gomez mor, Mandy Tiefi, också involverad, eftersom rapparen också avregistrerade från hennes sidor.

Mandy Tiefi och Selena Gomez
Läs också

Det var en version av kändisbrott

Och medan kändisar njuter av kommunikation med andra såg en insiders uttalande i pressen, som förklarade varför The Weeknd och Selena bröt upp. Här är orden som trycktes i pressen:

"Hur försökte inte Abel (The Weeknd) och Selena, men det var väldigt svårt att se dem. Skyll för all konstant resa och turné, vars schema absolut inte matchar. Gomez och The Weeknd började märka att deras förhållande började komma till intet. Det är bara dags att lämna och inte plåga varandra, för att ingen av dem är villiga att offra en karriär för relationer med varandra. "