Vogel

En av Sloveniens viktigaste naturattraktioner är Mount Vogel. Klättring, turister kommer att kunna se det otroligt pittoreska landskapet: en fantastisk utsikt över sjön Bled öppnar upp, på berget ligger det gamla Bled slottet . Området är känt inte bara för sin pittoreska natur, men också för en populär skidort som ligger på detta territorium.

Vogel - beskrivning

Vädret i Vogels skidcenter är det bästa sättet att besöka orten på vintern och på sommaren. Under sommarsäsongen kan du ta en fascinerande resa längs fotgängarens turistväg Vogel Trail, som passerar genom en pittoresk skog, som kallas Lopata. Också en mycket ovanlig resa blir en resa på hissen, varifrån du kan beundra den vackra naturen från höjden.

På vintern kan du besöka samma skidcenter i Vogel och ägna din tid till dina favoritaktiviteter - skidåkning eller snowboard. Vogel hänvisar till orterna, där på grund av klimatet kan du åka skidor från december till mitten av april. Detta beror på att berget Vogel är en del av den första barriären över Adriatiska havet, så här faller en rekordmängd snö. En annan funktion är förekomsten av soligt klart väder.

Skidort Vogel (Slovenien)

Platsen för skidorten Vogel är Julianerna, i närheten finns semesterorten Bohinj. Fans av vintersport och underhållning kommer att kunna spendera en spännande tid på någon av följande klasser:

Vogel skapar för turister alla nödvändiga förutsättningar för en bekväm tid. För detta ändamål finns skiduthyrning, möjlighet att använda tjänster av instruktörer som undervisar i skidskola och snowboardskola. På kvällen kan du besöka lokala restauranger, kaféer, nattklubbar.

Skidorten Vogel (Slovenien) är en del av skidorten Bohinj, som också inkluderar Kobla. Från Otley ligger i Bohinj skickas en gratis buss till kabelbanan regelbundet. Center Vogel har sådana särdrag:

Hur kommer man dit?

Turister som bestämde sig för att besöka Vogel, rekommenderas att komma till orten Bohinj, som det finns bussar från flygplatsen i Ljubljana . Från området där hotell ligger i Bohinj, kör gratis bussar till Vogel.