Charlie Sheens före detta fru blev sjukhus för att bedöma hennes mentala tillstånd

Uppförandet av den 39-årige Brooke Muller är alarmerande! Hon blev tvingad sjukhus av polisen efter att hon började slåss med sin sons barnfader, vars far Charlie Sheen är.

Otillräckliga åtgärder

Förra tisdagen uppträdde barfota och rasande Brooke Muller i en av Salt Lake City-barer, åtföljd av 7-åriga tvillingar Bob och Max, som var i några pyjamas och deras nannies. Den amerikanska skådespelerskan och den delaktiga fastighetsmäklaren, enligt ögonvittnen, plågade besökarna med en begäran att ge henne en cigarett. Sjuksköterska försökte stoppa sin älskarinna och ta henne hem. Brooke tyckte inte om det här, hon började skrika vildt mot barnen och slog kvinnan som inte försökte försvara sig.

Trots det faktum att de skrämda pojkarna bad att inte ringa till polisen, ringde personalen på anläggningen ordervakterna.

Medan brottsbekämpare körde till händelsens scen, flydde Mueller. Polisen trodde att barnen var i fara började leta efter en flykting som just hade lämnat rehab och hittade ett företag i en svart Cadillac Escalade vid en av bensinstationerna i närheten.

Nödvändig psykologisk hjälp

Insåg att hon greps, gick Brooke överens om att gå till sjukhuset, åtföljd av brottsbekämpning. Där kommer hon att spendera flera veckor, varefter läkarna kommer att göra en rapport om hennes tillräcklighet.

Sidney Wolofsky bekräftade till reportrar att hennes syster är sjukhus och hennes barn är tillfälligt i vård av sin mamma (hennes mormor) i Utah för beslut av sociala tjänster. Syster Mueller försäkrar att Brooke vid tidpunkten för olyckan inte var påverkad av alkohol eller droger.

Läs också

Recall, Charlie Sheen och Brooke Muller var gifta tre år och skildes 2011.