Stränder i Malaysia

Det finns inget bättre sätt att fly från det gråa vardagslivet på höstens majestät än en semester i ett ljust, soligt och sinnessjuk gästfritt Malaysia. Ren orörda stränder, utmärkt service, sjöattraktioner, ganska demokratiska priser och en hög säkerhetsnivå gör strandferie på öarna Malaysia nästan idealisk.

Bästa stränderna i Malaysia

Så var är det bästa stället att koppla av i Malaysia på stranden? Naturligtvis, i begreppet den bästa stranden semestern, har vi alla en egen mening - någon på semester framför allt drömmar om tystnad, och någon gillar inte vila utan högljudda diskotek och oändliga fester. Det kan säkert sägas att den första och den andra kommer att vara nöjda med resan till Malaysia. Bara behöver välja rätt region i landet.

Langkawi Island

Langkawi Island är en idealisk plats för en första bekantskap med Malaysia. Vila här kommer att verka bekvämt för alla kategorier av resenärer: familj och singlar, festfolk och recluses. De viktigaste strandområdena på ön ligger nära flygplatsen och glädjande med mycket underhållning för alla plånböcker och smaker. En budget semester finns på Chenang Beach, och medelklasshotell är bättre betjänas av Tengah Beach. De som är vana vid vila på högsta nivå bör uppmärksamma stränderna i Datai Bai och Pebble Beach.

Penang Island

Penang Island kan rekommenderas för rekreation för dem som anser att ligga på stranden ett slöseri med tid. Stränderna här kan inte skryta med renlighet eller speciell komfort, men resten av ön lockas av en mängd olika nöjen och attraktioner. På ön Penang kan du njuta av all den charm av den lokala färgen, se unika byggnader och tempelkomplex.

Pangkor Island

I motsats till Penang är Pangkor Island idealisk för havets anhängare. Det finns ingen plats för bullriga diskotek och barer, men alla former av aktiv vattenrekreation är rikliga: dykning , vattenskidåkning, etc.

Tioman Island

Utan någon överdrift kan den malaysiska ön Tioman kallas den vackraste platsen på jorden. Praktiskt taget orörd av den mänskliga handen visas naturen här i all sin prakt och orsakar entusiastiska utrop, även bland de mest härdade kynikerna. Den renaste sand och vatten, skogens täta grönska och det galna utbudet av korallrev, kommer att göra en semester på Tioman Islands stränder som är det ljusaste i livet.

Borneo Island

De som inte har bestämt sig ännu, som är mer till sin smak - ligger på stranden eller kasta in i havet, passar till ön Borneo, som har vackra stränder och hög servicenivå.