Väggmålning Paris

Under de senaste tiderna kunde nästan varje lägenhet träffa fotobilder. I mitten av nittiotalet var bilder av björk eller stenig strand populär. Om din bakgrundsbilder ser ut som om du ser det, ska du omedelbart besöka byggmarknaderna eller specialbutikerna. Tekniken har avancerat så mycket att idag kan en sådan typ av väggbehandling likställas med elitmaterial (dekorativt gips, flytande tapeter eller silkscreen). Tänk på var sådana bakgrundsbilder är lämpliga och hur man väljer rätt färg och stil på bilden.

Foto bakgrundsbilder i Paris

Som regel är fönster eller dörrar alltid avbildade i Provence eller i landets stil . Detta är ett utmärkt alternativ för att dekorera köket. Att harmoniskt passa bilden av ett fönster är tillräckligt för att dekorera en av väggarna med murverk eller dess imitation. Gör sedan en smidig övergång och du kommer att hitta dig själv i ett mysigt hus med utsikt över Montmartre eller en smal, mysig gata.

Du kan använda motsatt metod. I detta fall leder inte fönstret utanför, men inuti rummet. Du kan istället för ett traditionellt matbord lägga ett litet mysigt runda bord och några snygga stolar, liknande möblerna i kaféet. Sedan en av väggarna att dekorera med ett fönster i Paris och skapa intrycket av en mysig restaurang, som i Frankrikes huvudstad är väldigt mycket.

Foto bakgrundsbilder på natten Paris

Bilder av nattljus kommer att se bra ut från vardagsrummet. Ritningen passar perfekt in i det moderna interiören: modern, högteknologisk eller minimalism. På grund av den mörka bakgrunden och ljusa färgintag, kan du enkelt välja färgkombination. Till exempel är rummets allmänna bakgrund grå eller metallisk. Då kan du välja en mörk färg på tapeten och ljusa ljus av lila eller gult. Denna kombination kommer att se imponerande ut.

Om den övergripande bakgrunden är ljus kan du använda kontrast och ta Paris nattbordsunderlägg i svartvitt. På vad det inte bara kan vara färgen på pressen, utan också ett foto av vinter Eiffeltornet eller snötäckta lyktor. För små lokaler, istället för svartvit utskrift, är det bättre att använda monokrom i ljusgrå, sandbeige eller kaffetoner.

Paris i interiören

Bilden av Frankrikes huvudstad kan vara av flera typer. Oftast är detta foto på de mest populära ställena i staden: Eiffeltornet, Champs Elysees eller Montmartre. För kök använder man oftare ritningar, liknande bilder. För modern stil är en konturskissa eller en monokrom bild av stadens gator mer lämplig. Nu, mer detaljerat, kommer vi att titta på hur man bäst placerar Paris tapeter i olika rum.

  1. De kan placeras längs hela väggen. För att säkerställa att en sådan inredning inte "äter" utrymme och inte trycker på, kan du använda en enkel teknik. Istället för ett foto eller en ritning tar vi svartvitt papper Paris i form av en skiss på vit eller annan ljus bakgrund. Bakgrunden på de andra väggarna måste matcha. Då kommer rummet att förbli lätt och teckningen kommer inte att bli besvärlig. Detta alternativ är lämpligt för att dekorera sovrum eller rum för tonåringar.
  2. I vardagsrummet kan du använda väggpapper Paris för zonrum. För att göra detta kan du klistra in dem på en rumsavdelning eller en del av väggen närmare hörnet för att skilja viloplatsen. Bäst av allt fungerar den här metoden i studiolägenheter.
  3. I sovrummen är wallpapers Paris bättre placerad på väggen vid sängens huvud. När det gäller typ av ritning beror allt på rummets stil. Om det är mjuka pastellfärger, så kommer en stadskiss eller ett något suddigt foto att göra. För lakoniska sovrum i den moderna urbana stilen ser du bra svartvita foton.