Vad ska man ha på sig på plattformen?

Plattformskor är populära skor under de senaste årstiderna. Sådana modeller skiljer sig i komfort och snygg design. Genom att fullborda den dagliga bilden med moderiktiga skor på en bekväm sko garanterar du dig pålitlighet och användbarhet under hela dagen. Skoens faktiska betydelse på plattformen är under demisäsongen, när regnigt och smutsigt väder ersätter torra, soliga dagar. Men i sådana ögonblick att du ser snygg ut måste du veta vad du ska ha på dig på plattformen.

Plattformskor med jeans. Den mest populära och bekväma kombinationen för varje dag är plattformskor och jeans. En enkel keystone båge passar perfekt till någon kategori av kvinnor. Kvinnliga företrädare som leder en aktiv livsstil och spenderar mycket tid på sina fötter kommer att uppskatta ett sådant fashionabelt ensemble. Jeans kan också bytas ut med snäva eller sträckta byxor. Det är emellertid inte nödvändigt att kombinera modeller av en bred och fri skär med en hög sko.

Klänningar med skor på plattformen. När du väljer en klänning under en stabil plattform, uppmärksamma först och främst dagliga ljusmodeller. Midiets längd anses vara verklig. Feminin och romantisk med skor på plattformen är klänningar av direkt friklipp, modeller med överdriven midja, samt stilar med accent på bältet.

Vad ska man ha på svart skor på plattformen?

De mest populära modellerna är svarta skor. Trots allt är klassiken perfekt kombinerad med nästan vilken stil som helst. Naturligtvis kommer undantaget i det här fallet att vara sportens riktning. Men i ett ensemble med kontorsdräkt eller klänning ser svarta skor på plattformen mycket elegant ut. Att inte se för strängt är tillåtet att använda ett företags stilelement i bilden. Till exempel en rak smal kjol eller chiffongblus.