Vad heter Xenia?

Xenias namn börjar med en skarp, klar "Xe" och slutar med en slät, passiv "attityd". En tjej med detta namn kan vara ljus och intressant, men kommer att gömma hennes värdighet på grund av medfödd blygsamhet.

Xenia, översatt från grekiska, betyder "gäst", "främling", "utländsk", "gästfrihet".

Ursprungsnamnet Xenia:

Det finns två versioner av ursprunget till det här namnet.

Enligt den första versionen kom Xenias namn från det grekiska ordet "Xenia", vilket betyder "främling", "främling". I Ryssland, på grund av vanan att lägga till en vokal till ord som börjar med två konsonanter, har namnet omvandlats till Aksinya.

Den andra versionen säger att Xenia är en minskning av det grekiska namnet Polixenia, vilket betyder "gästvänligt".

Egenskaper och tolkning av namnet Xenia:

Sedan barndomen älskar Ksusha att spela dockor. De bästa gåvorna till henne kommer att vara olika leksaksartiklar i familje livet - diskar, dockor, barnvagnar. Känsla, ömhet och känslighet i det läggs från födseln. Ksenia är en mycket uppriktig, öppen och ärlig person. Hon luras lätt, hon är väldigt tillit. Av natur är Xenia en altruist, alltid redo att rusa till hjälp av en älskad. Xenia är ett sött, lugnt och lydigt barn.

I skolan studerar jag bra. Extremt assiduous, uppmärksam och korrekt. Han utför alla order med "utmärkt". Lärarna berömmer henne för sin flit, Ksyusha föredrar att vara vänner med sina kamrater, hon ignorerar konflikter.

En tjej med detta namn är lämplig för alla jobb som kräver förmåga att gräva i olika bagage. Från Xenia erhålls utmärkta dokumentärer, advokater, bibliotekarier, lärare. Om Ksyusha är inblandad i förvaltningen av ett projekt, så är han troligtvis avstängd, kvalitativt och i tid. För att göra detta ska hon hjälpa sina medarbetare i arbetet med projektets uppgifter, och ibland kan de börja jobba istället för dem.

I partners väljer Ksenia en skicklig och självsäker man. Eftersom Xenia är mycket svag från barndomen är hon väldigt viktig exakt för stabila relationer, och i äktenskapsförtroende och möjlighet att avslöja hennes kvinnlighet. Hon är mycket väl känd på män, kan fånga någon lögn i en älskas ord.

För en vuxen Ksenia är att skapa en familj en prioritet. Hon - en underbar mor och fru, kan helt omsluta med kärlek och bryr sig om både hennes man och barn.

I Xenias manar är en stark man med starkt temperament, med välutvecklad logik, idealisk. Han måste vara en mycket skicklig älskare, en god förståelse för kvinnors önskningar. Att Xenia var för sin man en assistent i sina affärer, en pålitlig hemfront, behövde hon känna sig andlig intimitet med sin utvalda. Hon är mycket ägnad åt sin älskade person.

I kön är en kvinna med detta namn saknad av komplex, gillar improvisation och experiment. Hon vill regera i sängen, ofta aggressiv, i partnern ser bara ett föremål för nöje. Om en man bara är intresserad av sex, så är Xenia bra för rollen som en älskare.

Det första äktenskapet i Xenia händer ofta olyckligt och slutar med en skilsmässa. Och eftersom denna kvinna inte gillar att byta sin partner, i en liknande situation, faller hon i depression. För att få henne ur detta tillstånd måste hon börja ett nytt förhållande med en mycket omtänksam och patientig man, som inte bara kan "ta" utan också att "ge" lika.

.

Intressanta fakta om namnet Xenia:

I ortodoxi är namnet patroniserat av Saint Xenia i Petersburg. Enligt legenden, förlorade Xenia sin man tidigt, varefter hon förklarade att hennes avlidna mans själ hade rört sig in i henne, sålde hon alla sina ägodelar och började vandra, hjälpa de sjuka, fattiga, föräldralösa och förutspår framtiden, för vilken hon ansågs välsignad.

Namnet Xenia är inte särskilt populärt, oftast i stadsflickor.

Till skillnad från Xenia är dess derivatform - Oksana, mycket populär i Ukraina.

Xenias namn på olika språk:

Former och varianter av namnet Xenia Xenia Xenia, Xenia, Aksyukh, Aksyusha, Asya, Xenia, Xenia, Xen, Xenius, Senyura, Aksya, Aksyunya Ksenia, Ksyunya, Xunya, Ksyushenka, Xenia, Xyura, Ksiuta, Senya, Sena, Ksyusha, Aksya, Aksyunya ,, Ksyura, Ksiuta, Ksyusha, Aksyuta, Xenia, Xenia

Namnets färg Xenia : silvergrå

Blomma av Xenia : Cypress

Xenia Stone : Chalcedony

Nicky för namnet Xenia / Ksusha : Ksyushka, Xu, XU, Baby, Mus, Kanin, Xenia, Xenon, Xenon, Xerol