Uppenbarelser av älskaren Donald Trump porr skådespelerska Stormy Daniels kom till press

Det amerikanska huvudets personliga liv fortsätter att intressera journalister. Nyligen publicerade In Touch Weekly en mycket intressant intervju med skådespelerskan av vuxna filmer Stormy Daniels. Det spelades in 2011, även innan den påstådda älskarinnan Trump blev generöst betald för sin tystnad. I en konversation med reportrar berättade flickan om hennes bekantskap med Donald Trump och deras första intima möte utan förlägenhet.

Enligt skådespelerskan var Trump efter deras första kön så imponerad att han lovade att träffa henne igen. Deras bekanta hände på Lake Tahoe, vid en välgörenhetshändelse - en golf turnering. Stormie berättade för mig att Donald noggrant undersökte hennes figur oskadd, och då gick han upp till henne och pratade.

Milliardern föreslog den skridskoåta blondinen äta i sitt rum, och Stormie gick med gärna överens. Vid den tiden hade hon redan lämnat porrindustrin och arbetat i ett stort företag. När hon frågades varför hon gick på middag med Trump svarade Daniels att han tycktes vara en intelligent person. Den framtida amerikanska presidenten och ex-pornstjärnan hade en bra tid: de hade middag, chattade och då gick tjejen på toaletten. När hon återvände till rummet låg Trump redan i sängen och väntade på henne.

Inte för pengarnas skull ...

Och då var allt som i vuxna filmer, bara i de där författarna är riktiga romantiker:

"När vi älskade, trodde jag att jag inte ville att han skulle ge mig pengar för det. Jag var nöjd! Men jag visste att han skulle betala mycket generöst. Det är sant - vi var väldigt bra tillsammans. Han försäkrade mig om att jag inte kunde tänka på sin fru. Och när det var över tog Donald mig till mitt hotell. "

Som du kan se började allting oskyldigt, och till och med medförde mycket trevliga stunder till båda älskarna. Men då bestämde sig Trump för att hedge och betala Stormy för en tystnad på så mycket som $ 130 000. Enligt en aptitretande blondin var hennes förhållande till Trump ungefär ett år - från 2006 till 2007. Dessutom var hon ens än hotad att hon och hennes dotter kunde drabbas hårt , om denna information blir offentlig.

Läs också

För närvarande förnekar företrädare för Trump affären med Stormi Daniels och faktumet att ersättningen betalas ut.