Vårmakeup

Våren är årets tid när allt blommar och många kvinnor vill uppdatera sin garderob och omvandla sitt utseende. Den enklaste sak en dam kan göra i detta fall är att behärska en ny sminkteknik eller experimentera med färg.

Självklart, när man väljer en smink måste man inte bara förlita sig på din smak utan också på teorin om färgtyper.

Makeup för våren "natyurel"

Makeup för våren kan inte bara vara specifik men också universell - i stil med "natyurel". I det här fallet används naturliga nyanser, och betydelsen av tekniken reduceras för att göra sminken i ansiktet inte märkbart.

Detta är perfekt för vardagssammansättning på sommaren och våren, där temperaturen stiger på gatan och några klara linjer i sminken är klara att suddas, vilket skapar en slarvig effekt.

För vårmakeup behöver "natyurel":

Vi ska jobba:

  1. Först och främst måste du välja vad som används - pulver, foundation eller båda. På våren är det bättre att inte överbelasta huden med ytterligare medel eftersom det redan upplever stress - det rekonstrueras till sommarregimen, vilket åtföljs av aktiva arbeten i talgkörtlarna.
  2. Så, med hjälp av korrektorer och tonfonder bildas en jämn nyans av ansiktet, efter vilken tid ögonkonflikten kommer.
  3. Det räcker att dra en intermittent pil för att göra utsikten mer levande. Om det inte finns tillräckligt med färg, lägg till en skugga med en naturlig brunfärg till ögonens yttre hörn.
  4. Sedan lägger vi på ögonfransarna med hjälp av en färglös gel för ögonfransarna och vi lägger också ögonbrynen.
  5. Lägg sedan till rodnad, och slutligen - lägg till sken med hjälp av haylaytera till näsbryggan, kindbenen, ett fästmärke i överläppen och in i mitten av det rullande ögonlocket. Läppglans kan ersättas med den vanliga färglösa balsmen.

Monokrom smink för våren, beroende på färg

Makeup "natyurel" är universell, men om du behöver ljusa färger kan du använda idén om monokrom. Idag är det mycket viktigt - vid Chanel-showen användes bara rosa nyanser - både i kläder och i smink. Men den rosa färgen passar inte alla typer av färger, och så bör valet av sin skugga få stor uppmärksamhet.

Rosa nyanser i vårens smink för vår och höst

En kvinna med vårfärg kan välja smink i varma rosa nyanser. Färgpaletten kan vara monotont och består bara av skuggor eller rodnad och läppstift eller glans. I det här fallet kommer antingen rodnad eller skugga att utföra två funktioner - för att ge en rodnad och tjäna som skuggor. Glöm inte att använda mascara och eyeliner , eftersom ljusa skuggor, särskilt rosa, kräver tonvikt på ögonlock och ögonfransar.

Smink för typ av vårens utseende kan utföras i mättade rosa varma nyanser, och smink för färgtyphösten är företrädesvis bildad av de känsliga och genomskinliga nyanser av rosa.

Rosa nyanser i vårmakeup för vinter och sommar

Vår ögon makeup för vinter och sommar färgtyper bör bildas från den position som neutrala och coola färger passar sådana typer av utseende.

Därför kan ögonkonstruktionen för våren i detta fall vara med metallutflöde. Detta gäller inte bara för skuggor, utan också läppglans - pärlemortern återgår till mode och tar platsen för matt texturer.

Således är rosa med pärlreflektion ett idealiskt alternativ för sommar- och vinterfärgsmönster, eftersom det harmoniserar väl med den kalla skuggan av huden och ögonens iris. En vinter tjej kan välja mer mättade och ljusa nyanser, men en tjej med en färgtyps sommar måste hålla sig till det gyllene medelvärdet.