Underkläder-kombination

Underkläder kombination är en bra lösning om du behöver bära en klänning exakt enligt figuren. Den släta väven från vilken kombinationen utförs kan göra det möjligt att betona kroppens silhuett och samtidigt lämna oupptäckta detaljer om underkläder.

Kvinnors kombination

Kvinnors underkläder-kombination är en slags damunderkläder, som kom att ersätta korsetten i början av 1900-talet. Det var ett kors mellan en tröja och pantalons och spred sig snabbt i Europa, liksom Amerika och Ryssland. Till skillnad från skjortan hade kombinationen tunna remmar eller axlar, samt en monterad silhuett och en hemlinje förlängd till botten. Kombinationen läggs på underkläderna och under klänningen eller kjolen med en blus. Detta gör att klänningen kan sitta ordentligt på figuren och få en monterad silhuett.

Moderna kvinnors underkläder - kombinationer

Moderna designers har omtänkt denna detalj i garderoben och nu kan en kombination av bekvämt naturtyg användas som ett alternativ för hemkläder. Kvinnors viskoskombinationer, som bärs under klänningen, är dock fortfarande populära, speciellt när de underverkande underkläderna ser olämpliga ut, till exempel i en klädkodsklubb med strikta regler eller statusupptagning. Även moderna kombinationer är gjorda av olika typer av elastiska, syntetiska tyger som gör det möjligt att bilda den korrekta silhuetten i figuren och för att korrigera, på grund av drag effekten, några nackdelar. Sådana kombinationer görs ofta sömlösa och saknar axlar, vilket är särskilt lämpligt när man bär bustier klänningar.

Men naturligtvis är den mest eleganta och klassiska modellen av den kvinnliga kombinationen sin sidenversion. Detta ädla material passar perfekt i figuren, bekvämt även med lång slitage och ser väldigt romantiskt och modernt ut. Dessa mönster av kombinationer är ofta dekorerad med utsökt spets eller den finaste sömnaden, vilket ytterligare betonar modellernas femininitet.

När du köper en modern kombination måste du noggrant välja storlek, för alltför stora variationer kommer att samlas in under kläderna i fula och slarviga veck, och för liten kommer inte att kunna ge kroppen rätt linjer. Tvärtom kan de betona de fina nyanserna i din kroppsbyggnad och lämna unattraktiva röda strimmor på din hud efter att ha på sig.