Spetsband - 28 bilder av vacker halsband för varje smak

Lace krage ger något ämne från klädkammaren till den rättvisa kön unrepeatable charm. Idag finns det blusar, klänningar , alla slags blusar och även några modeller av regnrockar. Fashion designers uppskattar särskilt denna detalj för hennes femininitet och den skapade atmosfären av ömhet.

Halsbandet

För att skapa en charmig krage, använder stylister och designers alla kända typer av spetsar. I moderna modeller av klänningar, blusar, skjortor och blusar kan det sys eller faktureras. Det senare alternativet är otroligt bekvämt, eftersom det kan användas i ett ensemble med olika garderobsposter. Dessutom kan löstagbara halsband snabbt ändra hela bilden, vilket gör den festlig och elegant.

Krage - Irländsk spets

Otroligt eleganta halsband, irländsk spets, är populära över hela världen tack vare den fantastiska finheten och komplexiteten i den ursprungliga designen. De är uteslutande för hand, så de kan kosta ganska billigt, men det höga priset på sådana produkter är helt berättigat - de ser verkligen lyxiga och magnifika ut. En vacker spetsband, skapad av irländsk teknik, tillverkas i de flesta fall med en nål gjord av den finaste garnmuslinen.

Mer enkla och prisvärda alternativ skapas genom hakning av linne, bomull eller silke råmaterial. Irländska mästare använde olika stilar i sitt arbete, den mest populära bland dem var skapandet av en tredimensionell bild med mönster av löv och blommor. Denna typ av vävning är populär och används fortfarande oftast vid syning av krage, manschetter och andra detaljer om kvinnokläder.

Halsband - bryugge spets

Den magnifika Bryug spetsen, vars krage ser bara charmig ut, är nu på topp i popularitet. Denna duk är en imitation av ett band spets vävt på spolar. Det är emellertid mycket lättare att göra den här typen av material - i det är flätbandet virkade och tack vare olika böjningar och lockar skapas ett unikt mönster. Eftersom crochet är för närvarande väldigt populärt, gör många needlewomen sådana objekt själva och får unika och unika tillbehör.

Halsband - Vologda spets

Enligt många tjejer ser blödet halsband från Vologda alltför strikt och formellt ut. För dem används lin, blekt eller hård, så de har en något grov och hård konsistens. Ändå kompletterar spetsar kvinnliga halsband från detta material perfekt kontorsrockar och blusar av klassisk karaktär.

Franska spetskrager

Utsökt fransk teknik gör att du kan få de mest feminina och romantiska objekten. Bland de som presenteras av sortimentets stylister är den franska spetskragen tydligt fördelad - den ser bara charmigt ut och naglar till ägarens entusiastiska och intressanta sevärdheter. Från denna del av kläderna blåser vintageandan, så den franska halsbandet på en klänning eller blus passar bäst i retrostil.

Vackra spetsband

För idag har spetshalsbandet ett stort antal olika variationer. Det kan vara smalt eller brett, upphöjt eller sänkt, blygsamt och lakoniskt, eller lyxigt och otroligt rikt. Ett mer strikt och formellt utseende är snövit modeller, medan en svart spetskrage skapar runt sin ägare en mer festlig och högtidlig atmosfär. Dessutom erbjuder moderna stylister liknande tillbehör, tillverkade i andra färger.

Krage-stativ gjord av spets

En charmig spetskrage kan vara hög eller låg. Det första alternativet ser oerhört imponerande ut och presenteras, men på grund av sitt catchy utseende är det endast lämpligt för ceremoniella händelser. En sådan detalj är som regel borttagbar, den placeras på kvällsklänningar eller eleganta blusar, som bland annat kan sättas ut och ut. Lace krage-stället med liten höjd, tvärtom, ser väldigt söt, feminin och romantisk ut. Han kan komplettera även en enkel blus, vilket gör henne flirtig och charmig.

Collar-jabot av spetsar

Spetsar på halsbandet på kvinnor kläder är inte sällsynta. Denna detalj betraktas som en av de olika typerna av band, även om det i utseende inte liknar detta tillbehör mycket. Collar-jaboten kan ha olika storlekar - vissa tjejer föredrar en mycket liten frill som ligger i området under hakan, medan andra väljer en lyxig produkt med ett stort antal flounces som faller ner till midjelinjen.

I vilket fall som helst, lockar kragen-jaboten perfekt ljusets ljusstyrka och individuella stil. Dessutom kan denna detalj visuellt förstora bröstet och göra bystområdet mer spektakulärt och förföriskt, vilket för många damer är en obestridlig fördel. Samtidigt av samma skäl rekommenderas inte kläder med en jabotkrage för kvinnor med en "inverterad triangel" figur - det kommer att locka uppmärksamhet hos andra till överkroppen och göra disproportionen ännu mer märkbar.

Lacy avtagbar krage

För vackra damer som ofta vill ändra sin bild är en spets avtagbar krage av olika materialtyper perfekt. Det här tillbehöret kan köpas i en butik eller butik eller tillverkas självständigt, eftersom det inte kräver speciella färdigheter eller en stor upplevelse av handarbete. En spetsad krage skapad av ens egna händer kommer att vara ett utmärkt komplement till en festlig outfit som inte exakt möter en annan kvinna.

Klänning med spetsband

Även om sådana detaljer och tillbehör sys på olika saker i kvinnokläderna, ser de särskilt utsökt och delikat ut på klänningar. I sådana produkter ser de vackra damerna charmiga och förföriska ut, och spetsarna på klänningen gör dem ännu mer charmiga. Beroende på storleken på den här detaljerna kan den sys på en festlig, kontors- eller casual klänning - i vilket fall som helst kommer det att bli ljust och spännande.

Blus med spetsband

I de allra flesta fall har charmiga halsband pryda kvinnors blusar. Sådana produkter ser väldigt snygga, feminina och eleganta, så vackra damer väljer ofta dem för att skapa festliga och vardagliga bilder. Dessutom använder stylister ofta spetsar på andra ställen för att ge en så fin finish.

Den ser till exempel väldigt intressant blus med spetsband och manschetter - dubbel dekoration gör den oerhört ljus, ljus och uttrycksfull. En sådan produkt ser bra ut i vilken färgskugga som helst, och blir ett utmärkt alternativ till en kvällsrock i kombination med klassiska byxor eller en penna kjol.

Spetsskydd på tröjor

Enligt många tjejer ser en spetsig tröja ut något märkligt. Ändå är denna lilla sak mycket populär bland det rättvisa könet, för i det kan du känna dig som en riktig kvinna. Även den enklaste vardagliga bilden, byggd på grund av denna garderobspost, blir ovanligt intressant, ljus och attraktiv.

Tröjor är inte ofta dekorerade med snörning i huvudmaterialets ton. Tvärtom ser det här utseende mycket mer intressant ut i ovanliga färgkombinationer. Så, till exempel, en snövit halsband kommer att pryda sig med någon sak av ljus färg - röd, smaragdgrön, blå, svart och andra. En grå tröja kommer att se bra ut med ett rosa, lila eller svart tillbehör.

Det här kvinnokläderna kan användas på olika sätt. I vardagligt slitage matchar det perfekt med klassiska jeans och byxor, bekväma ballettskor eller mockasiner på en platt sula. Om du har den här lilla grejen komplett med en läderpenneskjorta och höghælta stövlar, kan du få en fantastisk bild för att gå ut eller delta i en informell händelse.