Charlie Sheen kommer att stämma den nationella förfrågaren och anklagar honom för att förföra en 13-årig skådespelare

Den andra dagen blev det känt att skådespelaren Charlie Sheen gjorde en rättegång mot den amerikanska utgåvan av National Enquirer. På dess sidor förra månaden var det skandalöst material.

Det visar sig i fjärran 1984 på uppsättningen av filmen "Lucas" var ett brott. 19-årige Charlie Sheen lutade till intima relationer 13-åriga pojke, hans partner i filmen Corey Haym. Detta berättade av en nära vän av killen Dominic Braskie.

Charlie Sheen rapade 13-årige Corey Haim på uppsättningen av filmen Lucas, vän till den sena barns skådespelaren hävdar https://t.co/lJYQ7QQLKc pic.twitter.com/kXxazY2N17

- Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) 8 november 2017

Tydligen behövde Shin tid att samla sina tankar och gå till domstol. Självklart tror han att han kommer att kunna försvara sin oskuld och få ersättning för förlåtelse.

Ärende utan stadga för begränsningar

En vän till Corey Hayma berättade för reportrar att den tragedi som hade ägt rum med honom påverkade den unga skådespelarens hela liv. Faktum är att Shins handling dödade en ung man! På grund av erfarenheten blev han till slut beroende av droger, vilket ledde till hans död år 2010 från en överdos av droger.

I påståendet är det skrivet att publikationen använde missbruk av information om Charlie Sheen endast för att tjäna pengar.

Läs också

American Media Inc., som äger tabloidet, svarade ganska lugnt på den här nyheten. Dess företrädare sade att de är redo att träffas med käranden i domstol.