Tecknet - spindeln kryper på personen

Förmodligen finns inga människor helt likgiltiga för spindlar. De flesta tittar på dem, upplever skräck eller avsky. Deras ovanliga och till skillnad från andra insekter orsakar en känsla av något mysterium. Och hemligheten är att spindlar inte är insekter, de utgör sin egen "grupp" - araknider.

Spindlar chockade alltid en mans fantasi. Trots allt, ett ointelligent djur, och vad en fantastisk sak - en webben kan göra! Sannolikt är det därför så många tecken är förknippade med spindlar, både dåliga och bra.

Tecken på spindlarna

Till exempel är spindeln på handen det mest gynnsamma tecknet . Trots allt tror många människor att spindeln ger rikedom. Och pengar kommer till den som arbetar. Därför innebär spindeln på handen att arbetet generöst ska betalas. Det är sant att sådana goda gärningar väntar på en person i händelse av att det är en vanlig spindel, och inte någon tarantel där. Den giftiga spindeln kommer inte att medföra något, förutom det akuta behovet av att besöka sjukhuset.

Generellt var det mest gynnsamma tecknet att se en liten röd spindel. Hans förfäder kallade honom en pengarhjort och trodde att han skulle få ekonomiskt välstånd. Om han var på kläder, så betydde det en snabb ny sak.

Spindeln på mitt huvud är också ett fint tecken. Det betyder att den här personen (med en spindel på huvudet) som ett oväntat arv kommer att falla på huvudet. Även om du tycker om det är det inte så bra. När allt kommer ifrån arv, då kommer någon att dö. Vilken typ av glädje är det här?

Tecknet hänför sig till det faktum att spindeln kryper runt personen, erbjuder vanligtvis materiella fördelar. Men spindeln på ett annat ställe - inte alltid. Antag att om en spindel plötsligt befann sig på ett bord under lunchen, kan detta betyda närvaron av någon hemlig fiende. Spindeln på matbordet - det här är så obehagligt och kan strida värdinnan med alla inhemska människor som inte vill äta i ett sådant samhälle.

Att se en spindel i en dröm är inte bra. Om i verkligheten dessa väsen, enligt populära övertygelser, lyckas, då i en dröm - tvärtom, mycket besvär. Det här är stridigheter , sjukdomar och andra misslyckanden.