Tecknat om vargar

Målet med varje animerad film är att berätta en historia som inte bara kan roa barnet och ge honom nöje. En bra tecknad film är utformad för att lära ett barn att skilja gott från ondska, döma människor genom sina handlingar, uppskatta mänskliga relationer. Naturligtvis är utvecklingen av tomten i teckningar vanligtvis baserad på motstånd av en bra och en dålig hjälte. Men sistnämnden är ofta en skogsbyggare, en vargspövar. Det är inte förvånande att vi identifierar ondskan med detta djur. Att använda det som en hjälte tar sina rötter från många barns sagor ("Little Red Riding Hood", "Wolf och Seven Little Kids" osv.), Där vargen i regel begår dåliga handlingar, som han straffas för. I vissa av dessa rovdjur ser de tvärtom ut i ett bra ljus, även som en positiv hjälte. Och om ditt barn gillar animerade videor om dessa skogsbyggare, så ger vi dig en lista över tecknade tecknare om vargar, som inkluderade både favorit sovjetiska teckningar och utländska band samt nyheter.

Sovjetiska teckningar om vargen

Att skriva tecknen om vargar, skapade av sovjetiska animatörer, är omöjligt att inte komma ihåg följande:

  1. "Wolfen och de sju små barnen" är baserad på den gamla sagan, som berättar hur vargen, med hjälp av listiga och naivete, planerade att stjäla dem medan mödret var frånvarande hemma.
  2. "Little Red Riding Hood" är också en skärmversion av sagan av S. Perro, där den lurviga vargen bestämde sig för bedrägeri för att äta mormor och hennes barnbarn, för vilket han straffades av timmerhuggare.
  3. Serien "Tja, vänta!" - Den legendariska sovjetiska animerade serien, som berättar om Wolf Wolfs flera försök att fånga den glada Haren.
  4. "Sack of Apples" - en berättande historia om hur en bra Hare bestämde sig för att samla äpplen till sina barn, men vänd mot Wolfen, bestämde sig för att återvända hem "nesolono hlebavi".
  5. "Wolf och kalven" - en rolig tecknad film som berättar om ovarens ovanliga roll: han kunde inte äta en liten kalv och ersätta sina föräldrar.
  6. "Mowgli" är en vacker anpassning av R. Kiplings bok, där en av hjältarna, Akela ledare, framträder före oss modiga och modiga.

Dessutom rekommenderar vi att du tittar på sådana bilder som "Kapitoshka", "Gnome Vasya", "Fox and the Wolf", "There was a Dog ...".

Utländska teckningar om vargar

I utländska tecknade teckningar presenteras vargar sällan, men har ofta positiva egenskaper och utför underbara gärningar.

  1. "Jungens bok" - en av de mest färgstarka tecknen om Disneyens vargar. Den här bilden skapades baserat på R. Kiplings bok om en pojke som växte upp i ett paket ulvar.
  2. "Alpha och Amega: Fanged Brothers" är en fascinerande animerad video om äventyren till den ansvariga honungen Kate och den sorglösa vargen Humphrey, som bortfördes av anställda i den kanadensiska zoo. Och tack vare en vacker tandem lyckas båda rovdjurna fly. Förresten skapas fortsättningen av denna bild - "Alpha och Omega 2: Holiday Hails äventyr".

Talar om teckningar om vargar var listan ofullständig om vi inte nämner några band som producerats av inhemska animatorer ganska nyligen. De blev snabbt populära både bland barn och vuxna. Till ryska teckningar om vargen är komiken "Ivan Tsarevich och Gray Wolf." En speciell kärlek till barn bland de nya tecknen om vargar använder en underhållande serie "Masha och björnen", där två vargar dyker upp framför oss i ett roligt ljus och lite förvirrad.

Inte mindre populär bland barn och teckningar om drakar eller delfiner .

En underbar utsikt över dig och dina barn!