Tecken på skada på kvinnans död

Tyvärr finns det människor som inte ser något fel på att använda magi för att skada en annan person. Därför, för att veta vilka tecken som sägs om dödsskadorna och vilka konsekvenser att vänta efter en sådan ritning är det värt allt.

Hur man lär sig om dödsskadorna, och vilka tecken hjälper till att identifiera den skyldige?

För att avgöra om riten har utförts i död, var uppmärksam på vad som har förändrats under senare tid i ditt liv. Om en tjej driver ett misslyckande, tycks allting falla från hennes händer, och stämningen är värre varje dag, kanske var hon ett offer för magi. Mer exakt bestämma om det finns skador på dödsfallet hos en kvinna kommer att hjälpa följande symptom:

  1. Utseendet av problem med sömn. Om du tidigare sovit bra och du såg bara glada och glada drömmar, lider du nu av sömnlöshet eller mardrömmar.
  2. Framväxten av symtom på sjukdom. Mycket ofta i denna situation vänder folk till läkare, men de kan inte diagnostisera, och en kvinna känns värre och värre varje dag. Förresten är ofta ett tecken på dödsskador menstruationscykelns misslyckande, menstruationscykler eller tidigare, eller omvänd senare. Under dem lider flickan av smärta.
  3. Känsla ängslig , som om du är instängd i fara. Sådana känslor är inte tillfälliga, om du ständigt plågas av vad du tycker att du är i fara, kanske du är ett offer för magi.
  4. Alla affärer som du börjar slutar i katastrof, även om det handlar om att laga middag.

Dessa är huvudfaktorerna som indikerar förstörelse. Att identifiera gärningsmannen hjälper andra tecken:

  1. När en viss person dyker upp i huset börjar ditt husdjur bli nervös och beter sig aggressivt.
  2. Inomhus blommor visna om du besöker en skyldig.
  3. Rätterna är sura och bortskämda om du behandlar dem till din olyckas skyldige.