Grön snö i en vuxenbehandling

En liten del snot borde vara i varje näsa. De framställs speciellt av slemhinna. Slime skyddar näspassagen från att komma in i dem infektion. Dessutom ger det konstant fuktighet. På grund av vilken en person känns mycket bekvämare. Grön snö i en vuxen måste behandlas. En förändring i slemfärgen är ett dåligt tecken, vilket vanligtvis indikerar att något dåligt händer med kroppen.

Grunderna för att behandla grön snot och sputum hos en vuxen

Terapi omfattar:

  1. Avsvällande medel. Nästan alltid behandling av grön snö börjar med användning av speciella vasokonstriktiva droppar och sprayer. Dessa är starka droger som kan vara beroendeframkallande, så en läkare ska ordinera dem. Av samma anledning kan vasokonstriktiv terapi inte användas längre än en vecka.
  2. Antihistaminer. Om behandling av en grön juice hos en vuxen var nödvändig på grund av en allergi, blir det omöjligt att utan antihistaminer. De stoppar snabbt attacken och eliminerar obehagliga symptom.
  3. Decongestible drugs. Sådana droger behövs för att späda den ackumulerande slemen. Välj ett läkemedel bör vara individuellt, med hänsyn till ålder, hälsotillstånd för patienten, förekomst av allergier och samtidiga sjukdomar.
  4. Antibakteriella preparat. Antibiotika för behandling av grön snut hos en vuxen används endast när en bakteriell infektion förenar den underliggande sjukdomen. I annat fall kommer de inte att vara effektiva.

De bästa medicinerna, som vanligtvis föreskrivs för grön snot, är:

Behandling av grön tjock snot i en vuxen folkmekanism

Ofta visar folkläkemedel sig ännu bättre än kemistens droger:

  1. Snabbt rengöra näsan av grön slem hjälper till att skölja med aloejuice , Kalanchoe, lök, buljongsvängning, ekbark.
  2. Mycket effektiv är instillations med rotsaften av persilja, betor, morötter, pelargon, celandine, honungslösning.
  3. I de tidiga stadierna av att dricka hjälper mycket. Det är bäst att dricka te med citron och hallon eller vinbärssylt.
  4. Om temperaturen inte ökar, får du sväva benen och för händerna att göra senapbrickor.