Stuga gjord av timmer

Trähus av trä är traditionella för vårt land. Skönhet ges till dem av ett nästan orörd träd med naturlig konsistens, mönster och färg. En stråle är en kalibrerad stock som har en kvadratisk eller rektangulär tvärsektion. Detta är ett opretentiöst byggmaterial, vid montering behöver den inte passa stockarna till varandra.

Tack vare speciella impregneringar och moderna material bevarar denna design den naturliga skönheten i många år. Interna partitioner är byggda av samma material. Barerna ger ut tjära och luktiga oljor, tack vare detta skapas en unik arom i rummet. Träet gör att du kan skapa husdesign med många arkitektoniska element.

Moderna hus av timmer

Envånings dacha från en bar ser snygg ut, den bygger snabbt och billigt. Den harmoniserar perfekt med miljön. I en sådan struktur finns det ofta en mysig öppen eller glaserad terrass, som kan rymma ett bord och sittplatser.

I två våningar stugor från en bar oftast i stället för andra våningen har en vind med balkong eller utan. På första våningen kan du planera ett kök, ett badrum och ett bybad och på andra våningen finns flera sovrum.

Ofta i ett trähus har en eldstad eller imitation. Det blir en höjdpunkt i inredningen, en mysig vilaområde omger härden.

Insidan av huset måste skapas på ett sådant sätt att varje föremål kombineras med en trämiljö. Ett bord av massivt trä, en säng med ett snidat huvudgavel, stoppade möbler med naturlig klädsel passar harmoniskt in i det rustika interiören .

Möblerna kan kompletteras med ett snyggt soffbord och byrå. Golvlampor, bordslampor, sconces med mjuk belysning som passar perfekt för naturlig design.

För inredning av trähuset av träet är det lämpligt att ha behandlade brädor eller klassisk parkett. Paneler av trä kan dekoreras med väggar och tak. Vackert ser utsmyckning av en eller flera väggar i ett trähus av loggar med runda stockar, på taket inuti huset är det lämpligt att se naturliga strålar. För ett stort rum kan du använda stora stockar, och för en liten - du kan använda en mindre diameter.

Den rustika stilen av dacha furnish från virket är vacker, sådana miljöinteriörer blir populära i modern design. Dachas naturliga inställning hjälper dig att känna dig mer fredlig och glad.