Strandbild 2013

Med tillkomsten av sommaren går de mest aktuella fritidsaktiviteterna till stranden. Därför betalar fashionistas mest uppmärksamhet vid att skapa en strandbild. Självklart vill alla tjejer ha sin strandstil för att vara unik, men samtidigt hålla sig uppdaterad med de senaste modeinnovationerna. Vad är 2013 strandbilden?

En av de mest populära strandbilderna sommaren 2013 var jeansmodan . Korta denim shorts i kombination med fria lätta baseballkepsar, moderna huvudband, höga sandaler och snygga glasögon liknar på distans retrostilen. Men samtidigt visar moderna fashionistas framgångsrikt nymodiga nyanser av strandpåsar och bandage, även om shorts har klippts gamla jeans.

Det är också viktigt att skapa en luftig fladdrande strandbild. Detta kan framgångsrikt ske med hjälp av moderna gratis tunika, badrockar, klänningar och pareos.

Med hjälp av snygga strandtillbehör 2013 kan du skapa dig en unik bild. Strand sjalar, huvudbonader och ornament kommer att lägga till din stil av individualitet och oöverträfflighet. Och med solglasögon skapar du en mystisk strandbild, som givetvis kommer att locka upp manlig uppmärksamhet.

Strandkläder i marin stil

År 2013 är det modigt att välja strandkläder i marin stil. Men trots populariteten är valet av garderobsprodukter i marin stil ganska begränsat. De huvudsakliga egenskaperna hos marintema är en kort stickad kjol av mörkblå färg, en lätt klänning med segelfartyg, ett brett bälte med ett ankare. Du kan också välja snygga skjortor och toppar i ränder. Men dessutom erbjuder designersna modekvinnor uppmärksamma de fashionabla baddräkterna med västfärgen, dekorerad med snäckskal, små mannequins av havsbefolkningar eller fartygsattribut.