Stickade dubbelhandskar

I det svåra inhemska klimatet är frågan om vintervärme alltid brådskande. Och eftersom enkla handskar inte alltid sparar från kyla, är dubbla modeller en bra lösning på problemet. Till skillnad från vantar, trots flera lager av material, stickade dubbla handskar, men ser inte bra ut alls. Dessutom ger närvaron av "fingrar" dig möjlighet att behålla fasthet och rörlighet i händerna. Olika modeller kan inte bara färg, utan även yttre och interna material.

Typer av kvinnors dubbla stickade handskar

 1. Dubbelklistade handskar - inifrån och ut. I billiga kinesiska fabriksmodeller för båda delarna används kompositionen oftast:

Alla syntetiska material, vilka tillverkare lägger till naturligt garn, har goda konsumentegenskaper, och strukturen hos dess fibrer är väldigt nära ull. Så PAN har till exempel hög ljusstyrka (förmågan att behålla färg vid exponering för ljus), den har mycket hög hållfasthet och bra parametrar för extensibility. Det gör att ullprodukterna kan hålla formen efter tvätt, och förlorar inte dess egenskaper i vått tillstånd. Dess fibrer är resistenta mot föroreningar, så handskarna kommer att rengöras helt. Tja, och en ytterligare fördel är att mull- och andra mikroorganismer disdain syntetics.

Därför, om du ser en produkt till salu, där icke naturliga fibrer är närvarande, skynda inte att överge det.

 • Dubbelhandskar med fleece . I det här fallet är den inre delen gjord av mjukt, väldigt trevligt för beröringsmaterialet. Dessa är ofta gjorda av modeller av unisex - svart, grå eller mörkblå med ett minimum av mönster. Tänk på att fleece inuti kan vara vanligt, syntetiskt eller kanske ull, det är 100% naturligt.
 • Stickade dubbla handskar på gungan . Liknar fleece, men som regel lite tjockare på grund av densiteten hos den innersta vävnaden. Fördelen över de två första alternativen är att:
 • Stickade handskar utan fingrar . Extremt bekvämt betraktas och en sådan modelltransformator. De har en sluten tumme och en ventil - en vikning på knappen. Som internt material kan de första, andra och tredje varianterna, beroende på tillverkaren, användas.
 • Handskar med vantar . En ganska vanlig kvinnlig modell. Dessa vackra dubbla stickade handskar sticker ut bland de andra på grund av skillnaden i textur, eftersom stickade i dem är vanligtvis exakt vadderna - de övre handskarna utan fingrar som hålls av en bygel mellan huvuddelen och tummen. Interna handskar kan vara ull, mocka eller läder.
 • Vanligtvis görs övre och nedre delarna, så du kan bära dem båda, och så vidare.

  Färg på handskar

  De mest praktiska är naturligtvis grå eller svarta dubbelt stickade handskar. De är inte märkta och kommer att kombineras med ytterkläder. Utsökt och sofistikerad dam fit modeller av ädla beige eller röd. Unga tjejer kommer säkert att tycka om produkter med ljusa färger eller med vinterprydnader.

  Om du vill lägga till personlighet kan handskar dekoreras med en miniatyr brosch, brodera med rhinestones eller brodera med färgade trådar något ord.