Stickad mode 2013

Stickade kläder vinner alltid med sin komfort och förfining. I sommar är du säker på att få snygga stickade gizmos. Stickade sommarklänningar, tunika, toppar och baddräkter presenteras i samlingar av många kända couturiers.

Stickad mode för sommaren 2013

I det stickade modet finns inga restriktioner på färgpalett. De mest fashionabla färgerna från sommaren 2013 är vita, hallon, cornflower, orange, korall och turkos. Också uppskattade är havsprinter i form av en vitblå remsa och abstrakta ritningar.

Mode för stickade klänningar i 2013 är olika asymmetriska stilar och ett djärvt färgschema. Imponerande chicanery, till exempel, märket Mulberry har visat färgstarka zigzags som smyckar kanten av flirtiga klänningar.

Med tanke på nyheter från podiet kan följande modetrender i det strikta modeåret 2013 särskiljas:

Tja, vilken typ av stickat sommarmode i 2013 utan snygga baddräkter! I år har designarna tagit hand om att den stickade baddräkten betonar all din värdighet. Frills och ruches på bodice kommer att skapa en extra volym. En win-win-alternativ kommer givetvis att vara en bikini, men ta en titt på den trendiga trikini och monokini den här säsongen.

En löst stickad tunika med orientaliska mönster kommer att se snygg ut med korta denim shorts . Men en stickad kjol är bättre att kombinera med en stickad topp.

Ljusa stickade väskor - slår sommarsäsongen! Med ett sådant trendigt tillbehör, kommer du definitivt inte att missa det. Kom bara ihåg att stickade tillbehör är bättre att kombinera med kläder utan prydnad.

Mode för stickade saker 2013 lovar att vara ljus!

På modeshower höst-vinter 2013 visade modeformgivare snygga stickade nyanser. Till exempel, tröjor präglade med araner eller flätor, kepsar dekorerade med päls och cardigans med abstrakta ornament. Särskilt slående tröjor med dekorerad krage, som pärlor, stora stenar eller metalldelar. Skandinaviska ritningar och etniska tryck är också relevanta.

Även i nya samlingar hittar du långsträckta stickade tröjor i sportstil. De är bättre kombinerade med smala jeans eller leggings, det är bättre att välja skor utan häl. Ljusa färgglada jackor ser bra ut med byxor eller kjolar dämpade nyanser.

Lär dig modetrender, och var alltid snygg och charmig!