Steampunk Girls

Steampunk är en gång en undergenre av science fiction och nu en stil som kombinerar romantiken i viktoriansk London, 1900-talets industriella era och inspireras av fictionberättelser av Jules Verne och Herbert Wells. Han kommer snart att göra ett stort steg från nischens mode och bli centrum för uppmärksamhet. Subculture Steampunk inom de närmaste två åren kommer att flytta från kategorin "hobby" och dyra produkter till massa. Det förväntas att mode lagstiftare och tillverkare av smycken och tillbehör kommer att introducera Steampunk stil till sina framtida samlingar. Det innebär att du snart kommer att kunna se och köpa något element som har blivit populär stil, i vilken butik som helst som är närmast dig.

Image Steampunk

Starka funktioner i Steampunk Girls-stil är korsetter, frodiga kjolar i golvet, snygga byxor, shorts, leggings, små hattar, luftiga tunna tyger och slöjor, många lager av rynkor, en mängd frisyrer och smutsiga sminkar. Uteslut inte män från den nya trenden, bland annat denna stil blir också populärare. Läderelement, olika fiktiva mekanismer av gyllene nyanser, flygare solglasögon, västar och frostar - alla dessa klädselar finns på moderna Steampunk-män.

Steampunk stil kläder

Om du är imponerad av denna stil, och du vill skapa din egen Steampunk-bild, vet du, den här hobbyen är inte billig. Men om du är bestämd i dina handlingar och redo att gå till slutet, är vi redo att berätta om alla nyanser av kläder i stil med steampunk.

  1. Huvudbonader: cylindrar, bowlers, slöjor och bollmaskar.
  2. Coats: militära teman och storrockar.
  3. Jackor: Dubbelbröst, randig, med västar.
  4. Skjortor: för kvinnor - Chiffonblusar med rufs och neddragna kragen, för män - Klassiska skjortor, helst utan krage.
  5. Underkläder: klädsel och korsetter.
  6. Material som oftast används för att skapa bilden: velour, sammet och spets.
  7. Byxor: du kan använda någon, förutom jeans, som anses vara för frivolous och unkaracteristic för stilen. Använd ofta leggings som tillägg.
  8. Steampunk-klänningar: kort eller lång, med veck eller montering, med flätor eller broderier - en mängd olika stilar och färger är desamma som i viktoriansk tid.
  9. Steampunkskor: läderskor eller höga stövlar, alltid med snörning och på en hög plattform.
  10. Steampunk tillbehör: Modifierad för individuella stil aviator glasögon är ett oumbärligt element i alla Steampunk-bilder, samt en fickur. Ofta bland elementen i Steampunk smycken hittar du klockmekanismer, kugghjul, trådar, kompasser, lås med nycklar och andra delar av industriell stil. Resten av bilden, upp till mobiltelefoner och bärbara datorer kan "rullas" för att passa din stil.

Steampunk smink

När det gäller smink och frisyr - den här stilen låter dig uttrycka din personlighet och har inga speciella begränsningar - ju mer excentriska desto bättre.

I steampunk makeup, för skuggor, försök att använda pastell, guld, metallisk, orange, blå och nyanser av khaki. Färger ska vara lugna färger och på något sätt neon, men var inte rädd för att överdriva det med eyeliner, falska ögonfransar och ljusa accenter i form av paljetter och rhinestones. När det gäller läppstift - du kan använda beige och rosa nyanser för att ge dina läppar en naturlig nyans eller risk att måla dem i saftiga röda och burgunditoner. För rodna, använd rosa och persika nyanser. Med smink kommer du aldrig att gå fel, för i Steampunk är huvudmotorn din fantasi.

Steampunk frisyr

Frisyr i Steampunk-stilen är kanske en av de mest intressanta och experimentella ögonblicken när det gäller att skapa en bild. Paryk, falska strängar, färgläggning, färgade accenter, olika färger från ljusrött till turkos - allt detta kan du säkert komplettera din bild. Med tanke på det faktum att eran fortfarande är en viktoriansk, försök att fokusera på flätor och lockor. Läcka inte lacken och gör höga frisyrer, dekorera dem med stora hårnålar, fjädrar och hattar som är karakteristiska för Steampunk mode.

Trots det faktum att Steampunk-bilden är mer lämpad för kostymfotosession och -evenemang än för dagligt slitage, kommer ingen att bli förvånad om några av dess element i de närmaste åren kommer att introduceras i Kazhalu-stilen.

Steampunk kan användas som ett medel för tristess, så att du kan dyka upp i en alternativ historia, släppa din inre uppfinnare ute och överleva science fiction vaken. För varje steampunk har sin egen mening, men en förblir oförändrad: elegans och obegränsad fantasi.