SommarT-tröja 2013

Varje tjej och kvinna skulle vilja behålla sin personlighet. Och samtidigt ändra bilderna, i ett bra perspektiv för att betona varje värdighet. Tack vare T-shirts kan det göras billigt och arg. Dessutom är det alltid modernt, praktisk och prisvärd.

Snygga sommartröjor 2013 kan ändra stil, tygtextur och färgpalett, men förlorar aldrig sin funktionalitet och förbli alltid i sommartrenderna. Så, låt oss se vilka nya bilder du kan skapa själv genom att välja olika T-shirts för sommaren 2013.

Modiga stilar

  1. Flirta? Om du är en ung dam och du har en naturlig önskan att flörta, kan du hämta en T-shirt från en lätt genomskinlig chiffong. Var försiktig och välj lämplig underkläder. En vuxen fashionista passar T-shirts med mild jersey, som kommer att betona kvinnliga former.
  2. Sport och sexuella. För att visa en platt mage, få en förkortad T-shirt eller T-shirt med skär på axelnivån eller en liten hals på bröstet. Sålunda visar du som om du av misstag visar din kropps skönhet och gör männen lite oroliga. I sortimentet T-shirts från sommaren 2013 visade sig sådana modeller i överflöd. Och för att fokusera på smala ben, välj en tunika med tunika. Du kan bära den med en kort denim kjol . Förresten, en sådan T-shirt, är det ganska möjligt att ersätta en minimalistisk klänning.
  3. Drottningen eller hooligan. Älskare av frodiga kjolar designers rekommenderar korsetter. Med dem kommer du att skapa en ljus kunglig bild och stödja din hållning. Och om du föredrar praktiska och frihet, då bland T-shirtsna för sommaren 2013 kan du plocka upp de brottare och ge dem en vestig look, t-shirts med huvar. En mångfald av duk garderob kommer att hjälpa blommor utskrifter, teckningar i etnos stil och roliga teckningar.
  4. Romantik i T-shirts. Det är klart att var och en av oss tenderar att försöka på egen hand inte bara en hooligan eller stilbild. Om du är en romantisk och luftig natur, är ljusa sommartröjor precis vad du behöver. Kombinationen av färger kan väljas efter humör eller enligt tillfälle. Men på något sätt, denna säsong kan du spela med färgschemat. Från ljusa skarpa och gula, till mjuka blå och gröna färger. Inte förlorad någonstans och favoritklassiker - vita och svarta, beige och grå nyanser. När du skapar din bild kan du skickligt kombinera flera färger samtidigt.
  5. T-shirt för affärsdame. Företagskvinnor kommer inte heller att förolämpas. Mode för T-shirts 2013 kommer att hålla i sin makt alla typer av stickade kläder, med ett strikt mönster av spets på botten eller halsen. Bland affärsstiltröjorna, ett stort sortiment av spetsförsedda modeller, som önskar ta en äraplats i någon fashionista garderob. Dessa T-shirts kan ordnas säkert med en strikt kostym.
  6. Disco-stil. Och självklart, om du behöver göra en stänk på en fest, välj sedan glänsande sidenströjor och trendiga toppar , guipure och lurex och chiffon. För att slutföra disco stilen, välj ljusa armband, pendlar eller örhängen, och du kommer inte gå obemärkt.