Hur spenderar du ett barn från en bröstvårtor?

Moderna barn vägrar ofta att ta en napp. Men för vissa föräldrar blir det en verklig frälsning under kolik eller tänder. När denna svåra period slutar, vet inte föräldrar hur man ska spåra barnet från bröstvårtan. Vi kommer att försöka hjälpa dig i denna svåra sak och svara på de frågor som berör dig.

Kan jag ge ett napp till ett barn?

Frågan, det enda sanna svaret som ännu inte har givits. Ingen läkare har ännu kunnat jämföra vikten av skada från att suga en dummy (som förresten många läkare förnekar) och en tyst sömn hos föräldrar och barn. Oavsett om ditt barn behöver en bröstvårt, är det upp till dig. Några erfarna föräldrar erbjuder den här metoden: erbjuda en napp till din bebis. Om han tar det, kan du använda det (men självklart inte alltid), och om inte - då behöver du inte bestämma något, barnet har redan bestämt allt för dig. Följ ett tvivelaktigt råd och tvinga barnet kraftigt till bröstvårtan genom att smörja det med honung (doppa till socker) absolut inte värt det.

Och om till exempel ett barn inte sover utan en bröstvårtor, är det vettigt att tortera dig själv och barnet? Du borde veta att förr eller senare kommer alla barn som utvecklas enligt sin ålder att kunna sova utan bröstvårtor.

I alla fall kan du bara bestämma om ett barn behöver en napp och inte grannar eller avlägsna släktingar som aldrig såg barnet i ögat, men vem vet exakt hur man ska ta upp honom.

När är det nödvändigt att avvika barnet från bröstvårtan?

Igen känner bara barnets mor svaret på denna fråga. Och hon, som observerar förändringen i hans beteende, kan märka det ögonblick då en dummy från kategorin nödvändiga saker växer till en vana.

Vad ska hon vara uppmärksam på? Den mest märkbara signalen till det faktum att du redan kan försöka avvänja barnet från bröstvårtan är hans likgiltighet gentemot henne. Hur kan det manifestera sig? Under denna period kan barnet inte tillräckligt länge för att komma ihåg om nappet, göra sina egna saker och viktigast av allt, han ber inte om en napp. Och om han plötsligt ser sin napp, eller ser en napp i en annan barns mun, och då bara kommer ihåg det, då är det också en signal att man kan börja avta barnet från nippeln.

Dessutom finns det tre fall där mamman brådskande bör bestämma hur man spenderar barnet från bröstvårtan:

  1. Barnet utvecklar en fördröjd utveckling av hörsel eller tal. Men doktorn måste säga detta. Externa observationer som "Varför säger han inte dig?" Ange inte alltid problem.
  2. Om barnet suger en bröstvårt länge, och han är redan tre år gammal. Vid denna tid, som regel, försvinner sugreflexen redan hos alla barn, och tillsammans med det dör behovet av tillfredsställelse bort.
  3. Om ditt barn föredrar samhälle bröstvårtor att kommunicera med andra barn. I det här fallet kan det finnas problem med socialisering, och barnet ska vara knutet till spel med kamrater.

Hur man missa ett barn att suga en bröstvårtor?

Det finns två olika i sitt sikt sätt att spåra barnet från bröstvårtan.

Den första metoden är kardinal. Han försäkrar att en dag försvinner alla bröstvårtor "mystiskt" från huset. Du kan berätta barnet historien att musen tog bröstvårtan, för sina små. Men det bör noteras att för barnet är detta en allvarlig nog skada, och den här metoden är inte lämplig för alla barn.

Den andra metoden är gradvis. Till att börja med, försök att begränsa kommunikationen med bröstvårtan först när du sover. Under vakenhet, på alla möjliga sätt locka barnet med spel så att han inte ens har tid att komma ihåg bröstvårtan. Bara gradvis bör du berätta för honom att bröstvårtan snart går till samma mus eller till den lilla pojken som föddes intill. Och för honom, till en sådan vuxen person, är det redan möjligt som pappa och mor att sova utan bröstvårtor. Eller du kan erbjuda barnet att kasta en napp i sopor eller speciella behållare för detta (den här traditionen har slagit rot i vissa städer i världen).