Vad heter Fedor?

Fedors huvudsakliga egenskaper är uppriktighet och öppenhet i kommunikation, stor förmåga att arbeta, intellektualitet. Den här personen kommer aldrig att neka hjälp, kommer alltid att försöka ge stöd i en svår situation.

Namnet Fedor är översatt från det grekiska språket, som "Givet av Gud", "Guds gåva".

Ursprung för Fedors namn:

Namnet uppstod med en massa två gamla grekiska ord - "feo" (gud) och "dorov" (gåva).

Egenskaper och tolkning av Fedors namn:

Fedor - ett barn ganska envis, tyst, jämn - sullen. Han försöker inte vara ledare och ledare på lekplatser, han försöker vara ute av vägen - av sig själv. Har en välutvecklad känsla av självvärt, så försök inte vara en favorit bland lärare. Precis - alla saker i hans ställe, kläder är alltid strykas och snyggt vikta, han tvättas alltid och borstar. Han gillar inte att vara stygg, därför har han ofta inte nära vänskap med sina barn. Han är väldigt girig, gillar inte att låna, han föredrar att spara pengar.

Fedor - en solid och pålitlig person på jobbet - en väldigt samvetsgranskare, bättre än honom, ingen kommer att utföra uppgiften i hög kvalitet och i tid. Från Fedorov erhålls utmärkta fräsar, förare, ekonomer, bagare, ikonmålare och ibland till och med präster. Fedor behandlar sin kreativitet med misstro, så för att utveckla dem behöver du en lycklig slump, eller någon form av stimulans.

I sitt eget hus känns Feodor skyddad, eftersom han är en ekonomisk och ekonomisk man, allt i huset är i ett perfekt skick - kranarna flyter inte, trädgården grävs i tid, alla hyllor är spikade, allt är rent och städat. Fedor tycker om att klara sig i trädgården och i trädgården, reparera ett hus eller egen bil. Han bryter aldrig mot vägens regler.

Fedor har en känslig och själsforskande, utvecklad intuition, han är väldigt känslig, har ett utvecklat intellekt och analytiskt sinne. En stilig samtalare, redo att lyssna på andras åsikter, älskar att ge råd om och utan det. Förgå inte svek, ta i förräderi, lämna evigt och oåterkalleligt. Ofta blir det mycket gammalt och misstänkt i ålderdom.

På jobbet är Fedor älskad och respekterad för sin välvilliga natur, han är absolut inte i konflikt. Som gäst går Fedor sällan, kanske bara på väldigt stora semestrar. Alltid listad på ett bra betyg. Han söker ofta efter lätta inkomster, tillfälliga, med omedelbar vinst, sysselsättning, att bli byte för att lura banker och olika aktiebolag.

Fyodors fru hämtar en smart, ekonomisk, hemmafru. Han väljer mycket långsamt och noggrant, tittar på sin utvalda och rädd för att göra ett misstag. Ofta alltid glad i äktenskapet. Fedor är en underbar och omtänksam make, en utmärkt värd, en underbar far. Mycket kopplad till hem och familj. Han vill inte ha slumpmässiga kärleksrelationer på sidan. Han respekterar sin frus föräldrar, även om han föredrar att leva i olika territorier med dem.

Intressanta fakta om namnet Fedor:

I slutet av artonhundratalet var detta namn ett av de vanligaste manliga namnen. Men närmare mitt i det tjugonde århundradet började sin popularitet att blekna. Nu är Fedor inte ett mycket fashionabelt namn, så det är sällsynt.

Familjelivet kommer att utvecklas med Fedor med Karina, Emma, ​​Lilia, Natalia, Christina eller Angelina. Välj inte honom som livspartner till Lyudmila, Ver, Marin och Albin.

Fedors namn på olika språk:

Former och varianter av namnet : Fedya, Dyunya, Fedyaika, Fedyak, Fedyan, Fedul, Fedyunya, Fedun, Fedya, Fedik, Fedorka, Fedyulya, Fedyasha Fedyusya, Fedusya, Dyusya, Dusya, Fedyukha, Fedyusha

Fedor - namnnamn : gul

Flower of Theodore : pion

Feodors sten : Topaz