Skor till stranden - Modeller av sommarstrandskor för rekreation, fester och bröllop

Sommaren ligger precis runt hörnet - det betyder att säsongen av orter och fritidsaktiviteter till sjöss öppnas mycket snart. Den här tiden är perfekt för att uppdatera din garderob, där en separat plats ska ta snygga strandskor - en garanti för komfort och praktiska bilder under semestern.

Strandskor 2018

I de nya sommarkollektionerna erbjuder designers snygga modeller som hjälper till att hålla sig trygga och funktionella under hela semesterperioden. Det är mycket viktigt att ta hand om kvalitetsprodukter, eftersom alla brott kan förstöra stämningen och vila i allmänhet. För idag i en trend både öppna flip-flops, och de slutna stilar. Helst, om du förvärvar flera par. Men i de sista samlingarna finns det också universella lösningar som inte bara kompletterar bilden av stranden, utan också stadsbågen. Låt oss se över de trendiga strandskor 2018:

  1. Skor till stranden tvål disk . En av de mest populära på den moderna marknaden är vattentäta ballettskor till stranden. Sådana tillbehör kallades "tvålfat", men deras snygga design skiljer sig radikalt från det vanliga badrumstilldraget.
  1. Skor flip-flops för stranden . Den enklaste men mycket praktiska lösningen skulle vara vanliga tofflor med ett membran över fingret. Det här alternativet är praktiskt med sin funktionalitet och lätta att ta bort och sätta på.
  1. Skor sandaler till stranden . Ett universellt val är kvinnors sandaler på ett plant drag. Plocka upp en vacker design i ljusa färger eller med trim, en modig finish elegant komplement och stadsbågen.
  1. Crocs . Ett populärt val under de senaste årstiderna är stängda gummiskläder med en flip-top sele, som om nödvändigt fixar hälen. Namnet på sådana produkter erhölls från ett välkänt varumärke som först presenterade en bekväm stil på världsmarknaden.

Kvinnors strandskor

Det viktigaste kriteriet för att välja tillbehör på stranden är en solid grund. Om du är van vid höga klackar, måste du vägra sådana stilar, eftersom en instabil sko bara ger dig obehag på att gå på sand eller sten. Modeller på en platt kurs anses vara ett verkligt val. Sula bör dock vara styv, bättre tjockare. Men den översta delen av produkterna kan vara alla - vävda, textil, breda fack och andra lösningar. Designers använder olika material, men låt oss se vad damskor till stranden och havet är relevanta idag:

  1. Gummit . Ett bra val kommer att vara produkter gjorda av slitstarkt gummi. Detta material blir inte smutsigt och lätt att rengöra. Men det är viktigt att komma ihåg att under lång tid i sådana modeller är det inte rekommenderat att gå, eftersom gummi inte släpper in luften.
  1. Silikon . Tillbehör från silikon har blivit ett modernt alternativ till gummimodeller. Fördelen med detta ändamål är ett mer attraktivt utseende - ljusa färger, strålande effekt.
  1. Läder . Om du letar efter en mer fysiologisk lösning som har en positiv effekt på hälsan och inte orsakar obehag, kommer lädermodeller vara ett utmärkt val. Och i det här fallet är det viktigt att välja ett naturmaterial.

Skor för stenstrand

Inte alltid beach resort antar de förbättrade platserna med en lika och ren sand som det är bekvämt att sola på vanligt textilskräp. Ofta utmärker sig de vackraste och pittoreska landskapen med småstenar. Och i det här fallet är det viktigt att välja tillbehör som kommer att utesluta obehag när man går på småstenen. Skor för att simma på en stenstrand kännetecknas av en tunga som passar snyggt mot foten. Det perfekta valet kommer att vara Crochets, som helt anpassar sig till fotens form. Du kan välja tofflor, men se till att deras enda är fast och pålitlig.

Skor för korall och strand

En populär typ av rekreation på orten är att besöka korallrev. I det här fallet kommer det faktiska tillbehöret att vara stängda modeller, där du kan gå direkt till sinnet. Sådana skor till stranden och havet är gjorda av mjukt gummi eller silikon. Överdelen kan perforeras, men sulan är fast fast. Ett annat stilfullt val var aqua skor. Sådana produkter är gjorda av neopren eller textilier med en hög andel elastan i kompositionen. Aqua-footwear omger helt foten, passerar luft och har en stel bas, som är bekvämt när man går på en lättnad i vatten.

Skodon för beachvolleyboll

Havszonen är en plats inte bara för passiv rekreation, men också för aktiv sport. Volleyboll var en av de populära aktiviteterna. Amatör sport innebär att leka i baddräkt barfota på sanden. Men långvarig träning kan leda till obehag och till och med brännskador av fötterna från den varma sanden. I det här fallet behöver du speciella skor till stranden. Sådana tillbehör är en socka, både diskret och standard. Men basen på produkten är utrustad med silikon eller gummifoder. Således rör inte benen den heta ytan, och fogen är väl fastsatt.

Strandskor på en kil

Elegant och elegant val är modeller på raffinerad sko. Detta alternativ presenteras som slutna sandaler och öppna flip-flops. Kvinnors strandskor på en kilodd för shorts, ljusa sommararafaner och tunika. Vid val av sådana tillbehör är det viktigt att välja en låg form av skon. För för skarp blir en uppkomst obekväm när man går på sand. En populär lösning är gummipåskålen på kilen. Dessa modeller fixar noga foten och vattentätt material gör att du kan gå på vatten utan att förlora ett vackert utseende.

Strandskor på en plattform

Modetrenderna under de senaste årstiderna har blivit modeller på breda och tjocka sulor. Om du väljer tillbehör speciellt för en semester till sjöss, stanna vid designen med en jämn plattform. Var uppmärksam på de vackra stranden skor var ljus, vilket kommer att eliminera trötthet av fötterna även med långvarigt slitage. Tofflor på basis av skum anses vara ett utmärkt val. Övre delen av sådana produkter kan vara ljust dekorerade med rhinestones, stenar, fransar, pärlor och annan dekoration, vilket hjälper till att lägga till attraktion på bilden.

Strandskor med klackar

Om du inte utesluter möjligheten att fylla sommarbågen med snygga tillbehör på hälen , är det värt att välja modellerna med en bred stabil sko. Höga pinnar och till och med ett fat kommer att vara olämpliga, eftersom de gör det svårt att röra sig genom sand och oanvänd yta. Populära strandskor för kvinnor på en häl presenteras med en uppgång på högst 5 centimeter. En utmärkt lösning kommer att vara en stor hästsko. Det här alternativet ser bra ut i designen av sandaler och silikonfett. Det nuvarande valet betraktas också som öppna flip-flops på hälen och plattformen.

Skor till ett bröllop på stranden

På modernt sätt var ett populärt beslut att hålla en äktenskapsceremoni till sjöss. Detta val förmedlar fullständigt händelsens romantiska natur, och vackra landskap kommer att tillföra en speciell färg till bröllopet. Men i det här fallet är det viktigt att tänka över bildens slutförande, för att inte uppleva obehag och besvär. Ett perfekt val är bröllopsballettlägenheter på ett plant drag. Ett alternativ kommer att vara öppna sandaler, dekorerad med strass, stenar, tulle, band av siden eller chiffong.

Skor för strandbröllop kan vara helt frånvarande. I detta fall erbjuder stylisterna originaltillbehör för fötterna, imiterar vackra sandaler. Sådana modeller presenteras i form av ett band, band eller kedja runt ankeln med en längsgående slinga med en slinga på långfingeren. Den centrala delen är ofta dekorerad med pärlor, spetsar, rhinestones och annan inredning, som ser väldigt mild och elegant ut.

Branded beach skor

På dagens marknad kan du välja inte bara ett snyggt men också ett kvalitetsalternativ för att slutföra bilden. Märkta produkter kännetecknas av hög slitstyrka och tillförlitlighet. Och om du stannar på exklusiva samlingar kommer din båge att vara original och ovanlig. Särskilt tillbehör, till exempel för sten eller koraller, är bättre att välja bland kända företag. Denna lösning garanterar kvalitet och praktiska egenskaper. Låt oss se vilka varumärken som är mest populära i produktionen av strandprodukter:

  1. Chanel . I samlingarna av detta märke hittar du inte bara högkvalitativa men också raffinerade produkter som kompletterar både strand och stadsbåge. Designers erbjuder bekväma gummistövlar och praktiska lädertillbehör.
  1. Crocs . Ett välkänt varumärke hjälper dig att hitta din egen modell av praktiska Crocs. I kollektionen av varumärket finns också mer exakta tvålfat, sandaler och sandaler av hårdharts och silikon.
  1. Rider . De bästa gummistrandsko presenteras i samlingen av detta märke. Designen av produkterna är enkel, men väldigt bekväm. Och som det material som används kan det inte vara tveksamt.

Strandskor De Fonseca

Detta populära och väldigt söta skomärke hjälper till att välja produkter för varje tillfälle, smak och plånbok. Faktiskt på den moderna marknaden är skodon till stranden med stenar, representerade inte bara av kvalitetsmaterial utan även i snygg design. I modeföremålen i De Fonseca väljer du en vacker mångsidig version som kan kombineras med en baddräkt på dagtid och på kvällen med en feminin klänning . Designers erbjuder snygga tillbehör inte bara för kvinnor, men också för män och barn, vilket hjälper till att göra ett snabbt och enkelt köp för hela familjen.

Grendha strandskor

Produkterna från detta märke är igenkännliga på den moderna marknaden med sin brasilianska färgstarka stil. Och även om produkterna är gjorda i lågmälda färger kompletteras deras design alltid med en attraktiv finish. Modedesigner använder de mest feminina lösningarna - bågar, stenar, strass och andra inredningar. I mode samlingar finns både gummi skor för stranden och lädervaror. Samtidigt uppfyller allt material högkvalitativt, slitstarkt och praktiskt. Om du letar efter ett bekvämt och samtidigt snyggt alternativ är det värt att fokusera på Grendha-kampanjen.

Nike Beach Shoes

Detta amerikanska sportmärke har redan fått höra om allt och ännu mer. Därför, som en produkt från Nike, tvivlar ingen. En snygg design kommer att komplettera det praktiska valet och göra bilden till en minnesvärd. Sommarstrandskor Nike representeras främst av fashionabla vietnameser och skiffer. Här används material som gummi, polyuretan, textilier och läder. Varje modell kännetecknas av en bekväm form, som är verklig både för rekreation och aktiv promenad. I mode samlingar väljer du en ljus och kontrastlösning, och ett begränsat alternativ.