Shampoo Fitoval

Skönhetens skönhet och hälsa beror till stor del på hårbotten, så det finns ett ökande antal hygienprodukter för hår, med hänsyn till dermatologiska egenskaper. Shampoo Fitoval anses vara ett sådant sätt och är populärt bland kvinnor. Nyligen blev han erkänd som en medicinsk kosmetika, därför säljs de i apotekskedjor.

Shampoo Passar mot håravfall

De aktiva ingredienserna i denna typ av schampo:

Urtextrakt (arnica och rosmarin) utför antiinflammatoriska funktioner, och de ökar också blodmikrocirkulationen i hårbotten.

Glykogen är en energikälla för hårtillväxt i anafas. Det stimulerar glödlampor, ökar den mitotiska aktiviteten hos keratinocyter.

Hvedepeptiderna kan återställa håraxelns struktur, penetrera djupt in i korkskiktet och skapa en skyddande film på ytan. På grund av detta blir locken mer resistenta mot mekanisk skada.

Metod för applicering:

 1. Applicera schampo på väl fuktigt hår.
 2. Massage hårbotten med fingrarna i 2-3 minuter.
 3. Lämna shampoo på håret i 5-8 minuter.
 4. Tvätta av med varmt eller kallt vatten.

Använd denna schampo rekommenderas 3 gånger om 7 dagar i minst 3 månader. För att förbättra effekten kan du dessutom ta Fitoval kapslar och gnugga en speciell lotion mot håravfall av samma märke.

Shampoo Passar på mjäll

I den presenterade serien finns det två typer av mjällschampo. Den första typen är avsedd för vård av hårbotten med manifestationer av klåda, irritation, stark och ihållande mjäll. Den andra varianten är lämplig för regelbunden tvättning av hår med sällsynta och svaga symptom på den aktuella patologin.

Shampoo Anti-mjäll behandling "Intensive Care" är baserad på zinkpyrithion, cyklopyroxolamin och naturligt extrakt av vit pil. Kombinationen av dessa ingredienser möjliggör följande resultat:

Rekommendationer för användning:

 1. Applicera schampo på vått hår, massage.
 2. Lämna i 3 minuter.
 3. Tvätta av med varmt vatten.
 4. Använd igen produkten, men lämna inte på huvudet för exponering och skölj omedelbart krökorna.

Använd läkemedlet ska vara 2 gånger på 7 dagar i 4 veckor. Vid behov förlängs kursen till 1,5 månader.

Shampoo för vanlig vård har en liknande komposition, men i stället för cyklopyroxolamin innehåller den hydroxietylkarbamid. Denna komponent är en aktiv fuktkräm i hårbotten, och stöder också sin lokala immunitet.

Sättet att använda detta schampo liknar tidigare rekommendationer, men det är tillåtet att ansöka dagligen.

Shampoo Fitoval för skadat hår

Det beskrivna verktyget gör att du kan återställa hårskaftsstruktur från insidan och förhindra förlust av fukt. Dessutom ger schampo en intensiv fuktar hårbotten, skyddar den från yttre biverkningar, bakterier och svampar.

Aktiva ämnen:

Användning av dermatologisk schampo Passform:

 1. Applicera produkten på vått hår, massera tills ett tätt skum bildas.
 2. Lämna shampoo i hårbotten i 3 minuter.
 3. Skölj rinnande kallt vatten.
 4. Upprepa proceduren vid behov.

Detta schampo är lämpligt för daglig användning.