Sandaler på en kil 2015

Ljus, feminin, väldigt bekväm - det här är hur alla modedesigner presenterar fashionabla sandaler på en kil av säsongen 2015. Sådana skor underlättar perfekt kvinnans benets elegans och skönhet, visar det i bästa ljuset och, till skillnad från skor på klackar, i sandaler på kil, kan du gå hela dagen utan att uppleva obehag i benen.

Modeller av mode sandaler på en kil för sommaren 2015

Modiga sommarandaler på kilo 2015 är ett stort urval av de mest ovanliga modellerna. Den första trenden är grannskapet i själva anbudsdesignen och användningen av en hård, grov traktorplattform. Så väldigt populär kommer att vara modeller med en kil, praktiskt taget inte annorlunda i höjd under tå och häl del, såväl som den korrugerade sulan. En sådan ganska massiv kil är vanligtvis kompletterad med antingen mycket lakonisk, helt utan ornamentband i överdelen eller en ovanlig, feminin topp. Egentligen kommer det också att finnas strängar som täcker flickans anklar.

En annan trend är förknippad med användningen av högtankfartyg: designers uppmärksammade deras sida och bakre delar. Nu är den ljusare och intressantare plattformen inramad, desto bättre. I mode och en mängd färgglada espadriller och kilar, snurrade med spetsar, målade med alla slags exotiska blommor och fåglar, och även genomskinliga alternativ. Stilfullt anses vara den högsta högkilen med en stor plattform under tånet. Sådana modeller är dock ganska praktiska, eftersom de är ordentligt fastsatta på benet med hjälp av band som är lindade runt fotleden.

Colors of Fashion Sandals 2015

Det är också värt att uppmärksamma färgutbudet av moderna modeller under den kommande säsongen. Vi måste särskilt betona det faktum att den mest populära färgen på något skor denna säsong blir vit. Det anses inte längre för enkelt och opretentiöst, och de mest kända designerna skapar i denna färg en mängd olika modeller av skor, sandaler och sandaler. Detta mode och skor kommer inte att förbi kilen. Laconiska former och vitvit färg - nyckeln till framgången för din modebild i sommar. Också i mode är känsliga blekta nyanser, som rosa, blå och lila.

Men sommaren är också en tid av upplopp av färger, så om du föredrar en ljus bild, välj sandaler på en kil av de mest otänkbara nyanser och färgkombinationer. Ett ljust par skor kan bli huvudämnet i din outfit eller en av sandalerna kan framgångsrikt kombineras med en klänning, blus eller kjol.