Rites på Red Hill för rikedom

Långt sedan semestern i Ryssland firades den första söndagen efter påsken , som kallades Krasnaya Gorka. Beskyddaren av denna dag var solguden Yarilo. Sedan festen är hednisk märker kyrkan inte den. Förresten, just nu var identiteten justerad och under kristna traditioner.

På denna semester samlades folk på olika höjder, där de sjöng, dansade, firade bröllop, utförde ritualer och hade kul. Man trodde att ritualerna på Röda kullen för rikedom, kärlek och skönhet säkert kommer att ge det önskade resultatet, för i dag härskar kraftfull energi. Förresten, inte bara speciella ritualer av denna dag betraktades som effektiva, men också andra konspirationer som kan användas när som helst.

Pengar konspiration och ritual på Red Hill

För ceremonin kommer ikonen "Gyllene Vlasas Frälsare", som är närmare approximerad till hedendomen och har viktiga symboler, till exempel solen som förbinder sig med Yarilo, att behöva. Ikonen kan köpas i någon kyrka butik. Om detta inte är där, är "Frälsaren i kraften", "Det Heliga Ansiktet räddat" eller "Allsmäktigt" lämpligt. Rite for money på Red Hill hålls vid gryningen. Det är viktigt att förbereda vatten, vilket måste vara antingen ett källvatten eller ett heligt vatten, du behöver fortfarande en behållare av lera eller, i det yttersta, ett vanligt bäcken. Det är nödvändigt att stå inför solen, i ena handen ta ikonen och hålla den över behållaren, vattna den. Under detta borde man läsa penningprojektet på Red Hill:

"I de sju templen finns sju pelare,

Och bara i en sak förbjuder Gud.

Till det är Guds medlidande det sanna ordet.

Sätt Gud ned, Gud själv Salomo.

Vem före Guds hand kommer att röra,

Med dessa ord kommer den heliga ikonen att tvättas,

Till det rika ödet kommer att öppnas,

Skatten kommer att avslöjas.

Guld, silver kommer att bedra

Enligt Guds tjänare (namn).

Verkligen är det, det kommer att vara sant, förbjuda Gud

Guds tjänare (namn) kommer aldrig att glömma.

I Faderns och Sonens och Helige Andes namn. Amen. "

Sedan måste vätskan som tvättar ikonen, du behöver tvätta, och det är bättre att gå på toaletten och häll den på dig själv. Det rekommenderas inte att torka av och det är bättre att låta allt torka på vanligt sätt. Ikonen ska användas som en amulett . Det återstående vattnet ska hällas under vilket träd som helst. Upprepa ritualen i tre år.

En annan ritning, som hålls på Red Hill, låter dig inte bara förbättra din ekonomiska situation utan också uppfylla din uppskattade önskan. Du måste ha en grupp ikoner "Gud Allsmäktig." I allmänhet sammanfaller alla handlingar av riten med den tidigare och den enda skillnaden är en konspiration som låter så här:

"Jesus Kristus kom från himlen,

Nes heliga mirakel Cross,

Han helade de sjuka, hjälpte de fattiga,

Ära och ära uppförd

Min Gud! Min Gud! Hjälp mig också.

Gör för Kristi skull för mig (säg din förfrågan).

I Faderns och Sonens och Helige Andes namn.

Nu, alltid och alltid. Amen. "

Upprepa ritningen är också nödvändig i tre år, men önskan kan anses vara annorlunda.

Andra ritualer för rikedom

Som redan nämnts kan du på Red Hill utföra olika monetära ritualer, överväga en av dem. En gammal ritual för att attrahera kassaflödet anses vara effektivt. Det är nödvändigt att köpa en ört av Johannesört i ett apotek, lägg lite på en sil för att brygga te, sätt den i brand och röka med en tre-liters burk. Vänd sedan om och droppa vax från det tända kyrkan ljuset på ett sådant sätt att resultatet är en kvadrat med en punkt i mitten. När vaxet torkar kan du vrida burken. Nästa steg är att ta burken med händerna och fötterna, stäng dina ögon och tänka på rikedomarna. Tack vare detta överför en person sin energi och lust till banken. Då är det nödvändigt att ta fyra mynt, klämma en i näven och viska: "Jag vill ha pengar att komma till (mitt eget namn)" . Därefter behöver du namngivna din favoritsten och slänga ett mynt i burken. Upprepa samma procedur med det andra myntet, men istället för stenen tre gånger, upprepa namnet på djurets favoritpäls. För det tredje myntet är det nödvändigt att ringa maskinens varumärke och för den fjärde en önskan som kan realiseras efter anrikning. I burken är att sätta gräset, som kvarstod i silen efter bränning. Då bör du täcka burken med händerna, stänga dina ögon och föreställa sig dig som en rik man. Tänd upp ljuset igen och vök upp fyra punkter på nacken för att göra en fyrkant, och den femte droppen ska slå i mitten av burken. Lägg sedan det i garderoben. Dagligen i banken måste du sätta ett mynt och säga: "Jag vill ha pengar att komma till mig" , och efter att ha repeterat frasen med namn och favoritsten, päls, bil eller önskan. När potten är full bör den förseglas och förvaras bort från nyfikna ögon.