Plasma Lifting Facial

Plasma innehåller ett stort antal blodplättar involverade i regenerering av vävnader, aktiverande celltillväxt. Tack vare införandet av plasma får kroppen ett incitament för att lansera naturliga förnyelseprocesser och föryngring. Blodplättrik plasma ger tillväxten av nya hudceller från stammen, bildandet av hyaluronsyra, kollagen och elastin, förbättrar blodcirkulationen och normaliserar ämnesomsättningen i vävnader.

Teknologi för plasmoliftning

Metoden består av flera steg. Först tas ett blodprov från patientens vena (från 20 till 120 ml). Detta blod i en speciell centrifug är uppdelad i tre komponenter, varav den ena är den nödvändiga blodplättrika plasma.

Under plasmaflyftning injiceras plasman i problemområdena i huden med hjälp av flera injektioner. Det tar ungefär en timme. Kursen innehåller 2-4 rutiner i 2-3 veckors intervall; Effekten av plasmoliftning varar ungefär ett år.

Plasma lyft kan utföras på något område av ansikte, nacke, décolletage, händer, buken. Det används också för att återställa hår och förbättra tillväxten.

Innan proceduren för plasmoliftning i 2 till 3 dagar ska du inte ta antikoagulantia (aspirin, heparin), utesluta användningen av alkohol och feta livsmedel.

Laserplasmoliftning

Laser plasmoliftning kombinerar injektions- och laserbehandling. Omedelbart efter införandet av plasma för att stabilisera det, utförs laserbehandling. Detta gör att du kan förlänga effekten och uppnå mer konkreta resultat. Ibland förekommer scenen av laserexponering före införandet av en blodplättrik plasma.

Laserplasmoliftning i området av nasolabiala veck, kinder, panna och hak ersätter konturplast med fyllmedel.

Indikationer för ansiktsplasmolift:

Således kan du, med hjälp av plasmoliftning, bli av med akne, från fina rynkor och sträckmärken, ge en lyft effekt, öka hudens turgor. Även blåmärken under ögonen elimineras, ansiktets hud efter plazmolifting blir mjuk och flätig, dess färg förbättras. Förändringar märks efter det första förfarandet.

Det är idealiskt att genomföra plasmoliftning i kombination med bioreavilitering, mezorollerom eller andra kosmetologiprocedurer.

Kontraindikationer av plasma-lyftning

Förfarandet kan inte utföras i sådana fall:

Biverkningar och komplikationer efter plazmoliftinga

Metoden för plasmoliftning anses vara allergivänlig och säker, men vissa obehagliga konsekvenser finns fortfarande. Detta är rodnad i huden, puffiness och små blåmärken efter plasmoliftning på injektionsställena. Men allt detta spårar om några dagar.

För att utesluta risk för infektion under blodprovtagningen, utför endast plasmoliftning i kvalificerade medicinska centra där normerna för desinfektion och hygien är strikt observerade.