Ovanligt företag

I världen finns det så många fantastiska företag att det är omöjligt att välja från dem det mest ovanliga företaget. Till exempel började det allmänna mode för kycklingar i New York som husdjur. Och det finns elit kyckling coops som ger "pet" ett leasingavtal med en detaljerad instruktion om innehållet.

Men sådan civilisation är inte överallt, så låt oss prata om ovanliga typer av verksamheter som är närmare verkligheten.

mat

Modernt urbana matlagning utspelar sig för oss några trevliga och oväntade möjligheter. Till exempel växer svamp, örter eller bara grönsaker hemma. Produkter kan säljas via Internet eller annonser i närliggande hem.

Ännu bättre - om du har recept på någon exotisk maträtt, som du kan förbereda en "take-away". I det här fallet kan du göra ditt hus till ett försäljningsställ utan komplicerat krångel med organisationen av ett café.

Förresten, om du har en kockutbildning och din kvalifikation är tillräckligt hög (som äventyrets kärlek) kan du få jobb på en privat båt eller ett annat fartyg. Certifikatet av sommeliers eller barister i detta fall kommer att vara ett viktigt plus.

Städservice

De mest ovanliga affärsidéerna, konstigt nog, utvecklade sig exakt inom renhetsområdet. Till exempel i stora städer finns det en ganska stor efterfrågan på en person som ska städa hemmet (eller kontoret eller universitetet) akvariet. Tjänsten "baksmällaassistent" är också efterfrågad, för dem som inte kan ta sin bostad i ordning efter en stormig fest och förbereda frukost för sig själva.

Det finns också ett extremt exotiskt alternativ: städning vid brottsplatsen. Någon behöver torka blodet efter att detektiverna gick för att fånga de brottslingar?

djur

Men den mest lönsamma ovanliga verksamheten är kopplad till husdjur. Designers av kläder för djur, hund frisörer, veterinärer med en smal specialisering - en källa till stabil och stor inkomst.