Olive kitchen

Olive , pistasch, andra nyanser av grön upptar alltid en ledande position när det gäller att välja den primära färgen för kökets inredning. De är naturliga, symboliserar gröna, vår, ger friskhet och lugn till rummet. I en sådan miljö är det trevligt att äta och njuta av livet. Olive cuisine ser ut som att vinna och aptitreta inuti varje lägenhet, oavsett din valda stil.

Nu kan du välja mellan enfärgade möbler, när hela fasaden i köket är olivolja och kombinerade alternativ. De vanligaste alternativen är en svit med en oliv topp och en mörkare brun botten eller en vit topp med olivbotten möbler. Mycket beror på golvets färg, storleken på rummet och belysningen i köket. Armaturen måste också matcha stilen. Till exempel, om du gillar modern, köp sedan produkter med speglar, glänsande metallanordningar.

Olivfärg i kökets inre

  1. Olive kök med brunt . Dessa färger blandar nästan perfekt, men det finns en viktig begränsning - de båda absorberar ljuset bra. Det är bra när rummet har stora ljusa fönster med utsikt över den soliga sidan. Annars kan du inte göra utan ljusinsatser och ytterligare ljusa armaturer.
  2. Olivvitt kök . Det märks att denna färg har förmågan att absorbera lite solljus, vilket inte är särskilt bra för ett dåligt upplyst och litet rum. Om du väljer det som bakgrund, bör du inte bara tänka på ytterligare belysningsutrustning. Det här är ofta inte tillräckligt för att fixa bilden. Det bör ingå i det inre av den vita färgen, vilket ger ditt kök elegans och djup. Om du har oliv tapeter i köket, så kommer deras bakgrund att se bra bilder och bilder i en vit ram, vit servetter eller gardiner.
  3. Köket är beige-oliv . Olivefärgade kök kombineras perfekt med möbler eller olika tillbehör av mjölk eller krämfärg. De är neutrala och varma, absorption av ljus i detta fall sker inte. Mjölk och beigefärg kan med framgång användas för taket, vilket gör rummet ännu trevligare att uppleva.

Olive väggar eller möbler i köket har alltid varit ett bra val. Denna färg kommer att värma det fuktiga och mörka rummet väl, och i ett rymligt och ljust rum får du friskhet och svalka. En liten fantasi och ditt rum kommer att leka med nya färger, glädjande för alla hushållsmedlemmar.