Ögonbryn för ett ovalt ansikte

"Jag träffade en tjej: en panna med en halvmåne ..." sjunger i en gammal tadzjiktsång om kärlek vid första ögonkastet. Många människor i världen, tillsammans med kvinnornas ögonskönhet, sjöng på ögonbryns charm, hur många låtar och dikter består av svarta browsade vackra tjejer. Vid olika tillfällen fanns det ett sätt för ögonbrynens form: de var helt rakade, målade med en förvånad båge eller plockade med en tråd. Idag följer vi inte blinda en enda trend och inser att ögonbrynens form kan dramatiskt förändra ansiktets intryck, och vi väljer det beroende på dess typ. Vilka ögonbryn är idealiska för ett ovalt ansikte och hur man ger dem önskad form?

Formen av ögonbryn för ett ovalt ansikte

Ägare av det ovala ansiktet kan vara avundade - deras natur tilldelades av den typen av person som inte behöver korrigera i sig. De kan säkert fokusera på deras naturliga form av superciliary arches och dra bara ut håren som slås ut för att ge ögonbrynen ett snyggt utseende. Som experterna på visage säger, är de bästa ögonbrynen för ett ovalt ansikte infödda, men välskötta. Och ändå finns det ingen gräns för perfektion. "Öppna dina ögon", gör dina ögon öppna, och dina ansiktsuttryck kokett eller omvänd, seriös och affärsmässig, allt detta står i din makt. Stylisterna anser den mest framgångsrika formen av ögonbryn för det ovala ansiktet horisontellt, bågformigt och med en mjuk paus.

Rak ögonbrynsform för ett ovalt ansikte

Horisontella eller raka ögonbryn betonar det ovala ansiktet och alltför långsträckt ansikte görs visuellt kortare och avrundat. De ger kvinnan avgörande, inte rädd för ansvaret, med ledareens goda förväntningar och en balanserad karaktär. Har du raka ögonbryn? Försök att inte vara full när du tänker på allvarliga saker, och när du hanterar människor lyft dem något. Detta kommer att ge personen ett vänligt och oskyldigt uttryck. Det faktum att raka ögonbryn för ett ovalt ansikte passar, bekräftar bilden av Natalie Portman, en erkänd Hollywood-skönhet.

Om ögonbryns huvud är för lågt över ögat, får ansiktet ett lite dyster uttryck. I det här fallet kan raka ögonbryn för det ovala ansiktet korrigeras något: vid punkten för naturlig böjning, plocka några hår i ögonbryns botten och gör ett par slag med en penna ovanpå. En kort svans kan också vara något längre. Titta inte bra rakt ögonbryn kolsvart färg, överväga detta när du väljer en penna eller mascara för ögonbrynen.

Ögonbryn med en mjuk paus

Många anser att denna form av ögonbrynstandard är standard, eftersom de ger tydlighet och äkta uppriktighet, ungdom och balansfunktioner. Den mandelformade snittet i ögonen är i harmoni med de lätt brutna ögonbrynen precis perfekt. Men sprickan ska inte vara hög och skarp, den ser onaturlig ut, vilket ger det ovala ansiktet ett uttryck för konstant överraskning eller missnöje. En mjuk paus pekar på en kvinnas kvinnlighet och sexualitet.

Hur man skapar ögonbryn för ett ovalt ansikte med en mjuk paus? De kännetecknas av en lång och rak stigande linje som bildas av ögonbryns huvud och kropp och svansen som går ner. Förhållandet mellan långa och korta delar är 2: 1. Huvuddelen av ögonbryn bör vara tillräckligt bred, efter att sprickplatsen har gått, smalnar den gradvis. Överdriv det inte med ögonbrynens längd: för långt sänker ett sänkt spets en skugga av sorg.

Arc ögonbryn för ett ovalt ansikte

Den klassiska bågformade (runda) formen på ögonbrynen ger ansiktet ett fridfullt uttryck för Madonna. Det bidrar till att mjuka grova egenskaper, lägga till en ömhet och värme. Ett stjärnigt exempel är den vackra Monica Bellucci, hennes bågformiga ögonbryn är idealiska för ett ovalt ansikte (foto).

Om du ställer ut för att få sådana ögonbryn, var försiktig med böjens höjd, längden och tjockleken på linjen. Höghöjda ögonbryn med lång svans kommer att göra dig till en strikt lärare i förtidspension och tunna ögonbrynsträngar - in i den snyggt överblåsta Lyudmila Prokofievna från "Service Novel". För runda ögonbryn är den naturliga bredden faktiskt, vilket mycket smidigt minskar från huvudet till svansen och en måttlig längd.