Mode huvuddukar 2013

Mode sjalar och sjalar är ett vackert tillskott i kvinnans garderob. En näsduk hjälper en kvinna att ge henne en bild av mystik och mysterium, extravagans och beslutsamhet. Trendiga halsdukar, halsdukar, stoles är i sig multifunktionella. Det här eleganta tillbehöret framhäver elegant ägandes individualitet.

Sjalar 2013

Mode sjalar 2013 - resultatet av guruförsök i modevärlden. Denna säsong dessa tillbehör är fulla av olika former, färger och material.

Den mest fashionabla i 2013 kommer att bli halsdukar med päls trim. Sådan skönhet kan inte bara ses i de senaste modekollektionerna, utan också av sig själva.

Också ett stort utbud av halsdukar av chintz, organza och bomull. Stor uppmärksamhet ägnas åt fashionabla silke näsdukar. Älskare av tvetydiga lösningar, stylister erbjuder en mängd olika sjalvarianter av kombinerat tyg.

Utöver materialet är valet brett och i färg. Pastellfärger, ljusa och djupa färger, en mängd olika utskrifter - Trenden för säsongen 2013. Speciellt designers rekommenderar trendiga halsdukar i orientalisk stil, med teckningar av djur- och blommateman.

Hur moderiktig att ha på sig en näsduk?

I varje fashionista arsenal finns en plats för fashionabla halsdukar, halsdukar, sjalar. Men förutom närvaron av detta tillbehör behöver du veta hur man binder en näsduk fashionabelt. Det finns många alternativ för att bära halsdukar. Du kan välja ett sätt att binda under vilken bild och klädstil som helst.

Trendiga sjalar-halsdukar i 2013 rekommenderas att välja mellan organza eller silke. Du kan binda dem på bältet, och om längden tillåter, då som en pareo. För fans av unisex stil kan en scarf-scarf bindas i form av en mans slips. En sådan designlösning ger en särskild egenskap för kvinnans bild i manuell riktning.

En fashionabel huvudduk är ett underapprecierat kvinnligt tillbehör. Inte många kvinnor föredrar att komplettera detta element med sin bild. Men i 2013 bär du en huvudduk på nacken igen i modet. Den ska kombineras med klänningen, och halsduken kan bundet runt halsen under en kostym. Med en regnrock, en jacka eller en sommarblus, kommer en halsduk runt halsen också att se elegant ut. En mode halsduk runt nacken kan väljas från allt material du vill ha. Det stora pluset är att detta tillbehör kan bindas upp på olika sätt - i form av en slips, halsduk, bara släppa på axlarna och många andra. Och äntligen kommer en fashionabel halsduk runt halsen att göra bilden mesmeriserande för män och skydda halsen från hypotermi.

Snygga halsdukar på huvudet är bättre att välja mellan Orenburg "spindel" eller silke. Sådana halsdukar ser bra ut med en päls. Eftersom silke är ett ganska haltigt material, för att du ska kunna knyta en silke näsduk vackert och snyggt behöver du lite knack. Det är nödvändigt att vikta näsduken i form av en triangel, kasta den på axlarna och binda alla ändar med en vacker knut på huvudet. Ett annat sätt - att kasta huvudduk på huvudet, korsets ändar under hakan och binda sig bakom. Solglasögon kommer att slutföra bilden i stil med Audrey Helburn. Även halsduken kan användas som bandage. Under denna stil är stora örhängen eller manschetter perfekta.

Det är nog att i garderoben fanns flera olika sjal i storlek, form och färg. Därefter kommer att dekorera din bild intressant, och det kommer att medföra glädje. Tips stylister, variation och överflöd av material, färger och mönster hjälper dig att visa en förfinad smak och stil.