Mode för fulla kvinnor - våren 2016

Våren 2016 är mode för fulla kvinnor, som aldrig tidigare, full av mjuka linjer och graciösa plaggelement. Och pyshnototelye fashion bloggare återigen bevisar: att se bra ut behöver du inte ha perfekta parametrar 90-60-90 .

Mode för fulla skönheter - vårsommar 2016

  1. Ytterkläder . Under den här säsongen är saker som "oversize" och vita kläder populära. Det är viktigt att komma ihåg att en kappa i golvet inte kan ge din bild en attraktionskraft, eftersom det är bättre att överge en sådan modell. Dessutom är det inte okej att titta på den flared coat. Det kommer visuellt att korrigera bristerna i figuren.
  2. Klänningar . Nu blev den så kallade "Adele-stilen", den berömda sångersägaren av magnifika former, särskilt populär. Hon föredrar en klänning med kjol till knä, som påminner om stilen på 50-60-talet. Tack vare ett brett bälte kan du betona midjan. För fulla tjejer, kommer en penna klänning som under vårsäsongen 2016 ligger på toppen av mode Olympus passar.
  3. Byxor . I modet återflöts modellerna, vilket ger bilden en större femininitet och elegans. Förlora inte deras relevans överallt. Det är viktigt att uppmärksamma vilket material som sys från. Så, inte det bästa alternativet, om det är ett glänsande tyg, organza, läder eller tygmaterial med en spray.
  4. Kjolar . Helst gömma problemområdena hjälper kläder, inklusive kjolar, med tvådelat tryck, vilket för feta kvinnor i år 2016 kommer att bli som en trollstav. Så, när man väljer kläder, är det bättre att föredra stora ritningar som placeras på en ytlig fläckig duk. En sådan skönhet kommer att distrahera uppmärksamhet från särdragen i figuren.
  5. Tröjor, blusar, cardigans . Ge preferens till flared stilar. Lyxiga bröst kan betonas med V-hals halsringning, och en tredimensionell krage kommer gömma en full hals. Var inte rädd för att experimentera. Ner med mörkfärgade kläder. Boldt skapa en blick från blommande, saftiga, ljusa färger.