Laser kosmetologi

Modern medicinsk utveckling är fast förankrad i skönhetssalonger, eftersom de hjälper till att lösa många externa problem. Laser kosmetologi innehåller flera typer av förfaranden som används vid hudföryngring och läkning, bekämpning av dess defekter och skador, vilket eliminerar oönskade hår och pigmentering. Dessutom används denna teknik även för allvarliga dermatologiska sjukdomar.

Laser ansikts-kosmetologi

Oftast är tekniken i fråga ett sätt att snabbt, smärtfritt och säkert föryngra huden, släta ut befintliga rynkor och förhindra bildandet av nya veck, dra åt ansiktets ovala och anpassa sin form. För detta ändamål används följande typer av föryngring:

Dessutom används laseranordningar i kosmetologi för behandling av akne, post-akne, ärr och ärr, pigmentering och andra liknande defekter i huden. Vid genomförandet av behandlingen används samma typer av instrument, som vid föryngring, varierar endast frekvens, intensitet och djup av påverkan. De väljs individuellt för varje klient i salongen, inte bara beroende på procedurens syfte utan också i enlighet med hudens typ, skick och kvalitet.

Fördelar med laserbehandling:

Laserprocedurer i kosmetologi för kroppen

En mängd olika metoder för tillämpning av den beskrivna tekniken möjliggör:

Det är viktigt att notera att även en sådan modern teknik som laserexponering har kontraindikationer och biverkningar som måste läsas innan kursen börjar. Därför är det bättre att omedelbart ansöka om en erfaren specialist som kommer att kunna ge professionellt råd och rekommendationer.

Laserbehandling i kosmetologi

Den presenterade tekniken bidrar inte bara till att bli av med yttre hudfel, men hjälper också till vid behandling av vissa av dess sjukdomar. Till exempel är laseravlägsnande av nevi det mest effektiva, inklusive de moler som potentiellt kan degenerera till maligna tumörer.

Ett annat medicinskt användningsområde för kosmetisk laser är eliminering av vaskulära "stjärnor" , "mesh" och små hemangiom. För deras fullständiga upplösning krävs endast 1-2 sessioner, och efter det aktuella förfarandet är risken för återkomst av subkutan kapillär på tidigare platser helt utesluten.