Solbränna hemma

Varje tjej och kvinna vill ha solbränna, trots årstiderna utanför fönstret. Men ibland är det omöjligt att ligga i solen även på sommaren, så den faktiska frågan är hur man får en solbränna hemma.

Kosmetika för solbränna

En trevlig hudfärg har länge varit tillgänglig hemma med olika kosmetika.

Kosmetika för solbränna är först och främst en kräm. Oroa dig för att de lämnar på din hud är en otrevlig morotfärg inte värt det, eftersom nästan alla moderna medel för att simulera garvning görs på basis av dihydroaceton. Det är detta ämne som ger en gyllene tinge som ett resultat av dess interaktion med keratin i de övre skikten av huden.

Till kräm med effekt av solbränna gav du en enhetlig och naturlig hudfärg hemma, du måste följa vissa regler:

  1. Innan du börjar applicera, kontrollera huden för allergiska reaktioner - Applicera produkten på armbögen på kvällen och på morgonen kontrollen - det ska inte finnas någon smärtsam rodnad.
  2. Exfoliera kroppens hud i några timmar innan du börjar använda solbränna hemma. Så huvudkomponenten i grädden kommer att interagera bättre med huden, och skuggan blir jämn. Vid applicering av skrubba, var särskilt uppmärksam på händerna (borstar och armbågar) samt knäna.
  3. All hud är bättre att mjukna med fuktkräm.

Servetter för solbränna

Omedelbar garvning i hemmet kan ske med hjälp av servetter. Efter 3-4 timmar ser du att din hud har fått en enhetlig nyans, och den maximala solbränningen kommer att manifesteras inom 24 timmar. Visst, den här färgen kommer endast att vara 3-4 dagar, men det kommer att gå naturligt och obemärkt.

För att bevara skuggan kan du använda en sådan självhushållduk en gång vart 4 dagar, och om det behövs, till exempel i fitnessmodellkonkurrenser, för att ge huden en intensiv färg, upprepas proceduren var 3: e timme.

När du använder servetter, kom ihåg att:

Receptet för en utmärkt solbränna hemma

Det finns flera metoder och recept som hjälper till att få en solbränna hemma med hjälp av enkla livsmedel. Om du grillar en stor morot på en liten rivare, kan du använda den resulterande saften för att skapa en konstgjord solbränna. De behöver smörja kroppen i 10-15 minuter. Men fördelningen av juice är väldigt viktig här! Detta är ett utmärkt verktyg inte bara för solbränna, men också att mätta epitel med mycket vitaminer.

Naturligt och mjukt solbränna hemma kan göras med hjälp av vanligt snabbkaffe. För att "färg" ansiktet behöver du två matskedar kokande vatten för att ta en halvsked kaffepulver. Den resulterande massan appliceras på huden i 10-15 minuter, men proceduren bör göras dagligen i en vecka.

Många gissar inte ens, men det finns te för solbränna. Naturligtvis behöver den inte vara full. Vanligt svart te används som ett medel för att gnugga ansiktet. En sådan ekonomisk metod att ge huden en solig nyans bör appliceras dagligen.

Infusionen från sväng och kamille är också ett utmärkt alternativ för att skapa en naturlig brun nyans av ditt ansikte med hjälp av tvätt. Solbränna hemma kan erhållas om 7-8 skedar av dessa örter häller 1 liter kokande vatten och lock. Inom 2 timmar kommer denna åtgärd att vara klar.

Glöm inte att efter att ha tillämpat något sätt måste du vänta på att den helt absorberar och bara då att klä sig.