Mimic rynkor är de 6 bästa sätten att bli av med en defekt

Utseendet av rynkor på huden är ofta förknippat med dess åldrande. Alla rynkor visas inte på grund av åldersrelaterade förändringar. Många av dem är resultatet av ansiktsfunktionerna. Sådana veck kan läggas i ungdom och även i ungdomar.

Vad är skillnaden mellan mimic rynkor och ålder?

Skillnaden mellan dessa typer av ojämnheter består i mekanismerna för deras förekomst. Rynkor ålder och mimic bildas på grund av olika processer i huden. Den första typen av veck kallas också tyngdkraften. De framträder mot bakgrund av en minskning av elasticiteten och elasticiteten hos dermis, den sjunger under verkan av attraktiva krafter. Mimic rynkor läggs på grund av den konstanta minskningen av vissa ansiktsmuskler. Gradvis fördjupas de och blir till distinkta och utpräglade foder på huden.

Varför visas mimic rynkor?

Huvudskälet till bildandet av varianten av veck som beaktas är den aktiva sammandragningen av muskelfibrer. Mimiska rynkor runt ögonen, munnen, på pannan och runt näsan förekommer hos tjejer som har följande vanor:

Fördjupning av ansiktsrynkor underlättas av olika externa och interna faktorer:

När visas mimiska rynkor?

Den beskrivna typen av huddefekter kan uppträda vid vilken ålder som helst. Med spridningen av mode på uppblåsta läppar för selfie ("anka", "anka ansikte"), kan vikningar runt munnen observeras hos mycket unga tjejer, upp till 20 år. Senare verkar alla som liknar rynkor på pannan. På detta område, den högsta densiteten av huden, så fönnen länge är tunna och nästan osynliga, som uppträder i 30-40 år.

Kan jag bli av med ansiktsrynkor?

Helt för att släta ut grovheter i ansiktet är det komplicerat eller svårt, särskilt om de redan har gått djupa. Mimic rynkor är lättare att eliminera vid början av läggandet, när de bara bildas. För dessa ändamål finns det flera tekniker som du kan träna på egen hand hemma. Utjämning av mimiska rynkor med stor djup utförs på mer intensiva sätt. De föreslår att du besöker en kvalificerad kosmetolog och introducerar speciella injektioner.

Hur bli av med ansiktsrynkor?

För att eliminera de presenterade hudfelaktionerna bör komplex terapi utvecklas. Effektiva metoder för att avlägsna ansiktsrynkor inkluderar användningen av följande kosmetika:

Mimic rynkor gips

De flesta kvinnor är skeptiska till dessa anpassningar, utan att veta principen om sitt arbete. Tekniken, hur man tar bort ansiktsrynkor på pannan och andra områden med hjälp av en lapp, är baserad på avslappning av ansiktsmusklerna. Det beskrivna tillbehöret fixerar dem i viloläge, vilket hindrar huden från att spänna och vikas. Den uttalade effekten är märkbar efter 1 timme, men stabila resultat uppträder efter hela förfarandets gång.

Tidigare fanns det bara plåster för nasolabiala veck och panna. Progressiva kosmetiska företag har utformat sätt att ta bort ansiktsrynkor runt ögon och mun. För detta används mer subtila och flexibla enheter som inte skadar den känsliga och känsliga huden, utan slappnar bara på ansiktsmusklerna effektivt. Kvalitativa plaster:

Cream från ansiktsrynkor

Alla kosmetiska produkter har en kumulativ effekt och första arbetet är endast i hudens ytskikt. Grunt mimic rynkor mättas med hjälp snabbt, men gamla furor är mycket svårare att ta bort. När man väljer det övertygade skönhetsmedlet är det viktigt att noggrant studera sin komposition. Det är önskvärt att det innehåller peptider, hyaluronsyra och naturliga komponenter.

En bra anti-rynkkräm:

Olja från mimic rynkor

Vegetabiliska fetter och estrar rekommenderas att användas tillsammans med andra kosmetiska produkter. Baserat på oljor kan du göra ett hemhjälpmedel för ansiktsrynkor eller använda dem i ren form. Många kvinnor berikar med naturliga fetter köpta kosmetika, och lägger till flera droppar av produkten till serum, tonic, lotion eller grädde.

Effektiva vegetabiliska oljor från ansiktsrynkor:

Effektiva estrar:

En blandning av rynkor

Ingredienser :

Förberedelse, användning :

 1. Skaka grundligt alla ingredienser i en glasflaska.
 2. Applicera ett tunt skikt på problemområdena, du kan smörja känslig hud, inklusive områdena runt ögonen.
 3. Efter 20 minuter suger du de behandlade områdena med en fuktig trasa.

Masker från ansiktsrynkor

Dessa produkter kännetecknas av tillgänglighet och enkel tillverkning. Hemmasker släpper inte ut helt efterlikna djupa rynkor, men i det komplicerade tillvägagångssättet gör de dem mindre märkbara och tydliga. Sådana kosmetiska produkter bör inte blandas för framtiden. Varje procedur utförs med användning av den senaste kompositionen.

Mask från mimic rynkor hemma

Ingredienser :

Framställning, applicering

 1. Blanda mejeriprodukter och morot på ny.
 2. Den mottagna vikten tätt för att pålägga platser med efterliknande veck.
 3. Ta bort masken och skölj ansiktet med varmt vatten efter en halvtimme.
 4. Gnid försiktigt huden med en isbit.

Mask för zonen runt ögonen, läpparna

Ingredienser :

Framställning, applicering

 1. Blanda äggulan med honung.
 2. Tillsätt havregryn till kompositionen.
 3. En tjock massa appliceras rikligt på områden med rynkor.
 4. Tvätta av masken efter 10 minuter.
 5. Applicera en fuktkräm på huden.

Gymnastik från ansiktsrynkor

Den typ av veck som beaktas bildas på grund av kontraherade muskler som är i konstant spänning. För att förhindra veckor behöver du slappna av dem med enkla men effektiva övningar.

Mimic gymnastik för ansiktet från rynkor:

 1. Hög vskinut och sänk dina ögonbryn.
 2. Kläm fast och öppna dina ögon brett.
 3. Bröst (samtidigt eller omväxlande).
 4. Dra genom de avslappnade läpparna, så att de vibrerar, och i processen har ljudet "pr" utfärdats.

Sådana övningar ska upprepas 5-10 gånger. Klasser kan hållas när som helst på dagen, även på jobbet, när det finns en känsla av överdriven spänning i ansiktsmusklerna. Märkbara resultat av gymnastik förekommer efter 3-5 veckors regelbunden träning. Om du gör långa övningar, veckas det nästan helt, och nya veckningar bildas inte.

Korrigering av ansiktsrynkor med hyaluronsyra

Den beskrivna substansen produceras i människokroppen, men med ålder minskas produktionen. Injektioner av hyaluronsyra är fortfarande det bästa sättet att hantera mimic-rynkor. Med hjälp av injektioner släpps vikarna nästan omedelbart, fylls med fyllmedel. Parallellt återställer hyaluronsyra huden turgor, återställer dess elasticitet och elasticitet. Det behåller fukt och förhindrar uttorkning.

Korrigering av ansiktsrynkor ger långvariga och stabila resultat, som kvarstår i 10-12 månader. Efter resorption av den introducerade hyaluronsyran måste injektionen upprepas. I kosmetologiska skåp för injektioner används speciella preparat: