Facing fasaden med en sten

Mot fasaden av huset med en sten finns så ofta som inredningen. Huset, betaget med murverk, får omedelbart ett rikt, lyxigt och respektabelt utseende.

Fördelar med fasadens fasad med en sten

Teknik för fasaddekoration med sten gör det möjligt att inte bara förbättra designens effekt på utsidan, utan också avsevärt förbättra väggens och dess hela funktion. Så, vad är de främsta fördelarna med stenutsmyckning av husets ytterväggar:

  1. Möjligheten att skapa ett imponerande utseende på strukturen. Och moderna tillverkare erbjuder natursten för fasader av olika typer av naturmaterial, som granit, marmor, kalksten och mycket mer. De skiljer sig i sin struktur, färg, storlek. Det finns också lite underlägsenhet för dem av konstgjord sten - för fasader som passar, passar det inte värre än naturligt. Dessutom kan du kombinera olika typer av stenar, med olika texturer, former och storlekar, vilket ger intressanta resultat.
  2. Mässans praktiska egenskaper är också en viktig fördel. Både naturliga och artificiella, de är mycket resistenta mot nederbörd, ultraviolett, mekaniska effekter.
  3. Mot fasaden av huset med en vild eller dekorativ sten kan göras både på hela området av väggarna och i enskilda sektioner - källaren , hörnen, runt verandan eller längs de välvda elementen. Under alla omständigheter kommer strukturens utseende att förändras mycket efter en sådan avslutning.

Konstgjord eller naturlig?

Faktum är att den konstgjorda stenen inte är sämre än naturstenen med avseende på dess tekniska och fysiska egenskaper, eftersom den är gjord av samma komponenter, men den är inte född i naturen men i växten. Dekorativ sten är en produkt av teknisk utveckling, som i sig bär alla positiva egenskaper hos naturliga och samtidigt förenklar byggnadsarbeten och utvidgar användningsgränserna.