Medvetslöshet - kommunikation, hantering, arbete med det undermedvetna

Människans undermedvetna är ett förråd av allt som han möter under hela sitt liv. Alla förtryckta från kunskapen om traumatiska situationer, automatiska tankar lagras i det undermedvetna. Man tror att under undervattnet uttrycker det undermedvetna sig så starkt som möjligt och med det kan man skapa kontakt.

Medvetenhet och undermedvetenhet hos en person

Två sinnen i huvudet - medvetande och undermedvetande - är nära knutna till varandra och påverkar varandra ömsesidigt och argumenterar ofta med varandra. Medvetandet (det objektiva sinnenet) skickar meddelanden till det omedvetna, vilket kodar information i symboler. Och om medvetandet kan jämföras med fartygets kapten (person), är det undermedvetna besättningen. Det undermedvetna sinnet, till skillnad från medvetandet, vet allt om en person. Intuition, obegränsade resurser, men också negativa förnekade övertygelser och attityder lagras i det undermedvetna.

Undermedvetet sinne - hur man hanterar det?

Kontrollen av det undermedvetna sinne bygger på ett mycket viktigt och kraftfullt verktyg, namnet är medvetenhet, vilket innebär att vara i ögonblicket och titta på. Endast på så sätt kan du kontrollera det undermedvetna. När sinnet är kaotiskt styr det en person, men när tankar tas av en person under kontroll: De analyseras, medvetet ändras till konstruktiva - kontakt med undermedvetet blir vanligt.

Hur får man ett svar från det undermedvetna?

Kommunikation med det undermedvetna kan etableras med hjälp av enkla tekniker, någon får det första gången, andra behöver tid. Enkla metoder för kontakt med det undermedvetna:

 1. Ett glas vatten . Ett problem är skrivet på ett papper som rör personen, då samlas ett glas vatten och frågan eller problemet är tänkt igenom i sinnet och glaset är full. Ett glas sätts på ett papper och resten av vattnet är berusat på morgonen. Svaret kan komma i natt i en dröm.
 2. Boken . Välj en bok, formulera ett svar till det undermedvetna, öppna boken och placera ett finger var som helst. Läs det.

Ord för undermedvetet sinne

Ordlösenord för undermedvetna eller prickar är en effektiv teknik, skapad av J. Mangan. "Magiska" ord går direkt till det undermedvetna och hjälper till att ändra en persons tillstånd. Dessa ord är kända för alla:

Hur man arbetar med det undermedvetna?

Hur en persons undermedvetna sinne inte är helt förstådd, har hjärnan många mysterier. Den hela evolutionära korgen med förfäder, genom mänsklighetens historia, är inbäddad i psyken, så de eller andra mekanismer som kommer från djupet av det undermedvetna är inte alltid tydliga. Hittills använder psykologer olika metoder (var och en har sina egna fördelar och nackdelar):

Hur man tar bort rädsla från undermedvetet?

Rädsla kan visa sig vara en allierad av en person - en instinkt som uppmanar dig att springa från fara och helt grundlös, så alla människor frågar sig regelbundet: hur man tar bort ångest och rädsla från undermedvetet? Det här är alltid en individuell process och om rädslan är djup är det bättre att vända sig till en specialist, mindre bekymmer och rädslan kan tas bort enligt följande rekommendationer:

Arbeta med det undermedvetna sinnet - utarbeta inställningarna

Negativa attityder i det undermedvetna förnekar ofta alla ansträngningar hos en person för att övervinna problemet eller strävan efter framgång. Mot dennes vilja blåser en person ofta psykiskt upp en massa problem, där de i huvudsak är obefintliga. Men bortsett från undermedvetenhetens destruktiva kraft finns också en kreativ, och det är i människans krafter att inse detta och börjar tänka konstruktivt och påverka det undermedvetna. Detta kan hjälpa steg-för-steg-tekniken "Positiv installation":

 1. Ta ansvar för sina handlingar, problem, förtvivlan om sig själv. Ta en bit papper och skriv ut alla dina negativa attityder och problem eftersom jag (jag själv / jag själv valde detta lågavlönade jobb, partner).
 2. Be om förlåtelse för dig själv.
 3. Att ersätta negativ tanke med motsatsen i positiv mening (jag är ovärderlig → Jag är värdig, jag har inte styrkan → Jag är full av energi) och upprepa som bekräftelse i 3 månader.

Hur arbetar undermedvetet under sömnen?

Undermedvetandet hos en person sover aldrig, det finns till och med uttalandet av specialister att undermedlet är mer aktivt än i vakna staten under drömmen. Hjärnan behandlar den information som tas emot från dagen, analyserar den med tidigare erfarenhet och kan ge störande drömmar om negativ erfarenhet har uppstått i undermedvetet i en liknande situation, så försöker det undermedvetna att varna personen: "Gå inte dit!", "Du kan inte hantera den här personen! ". Ibland ger det undermedvetna profetiska drömmar, som det händer, för forskare - ett mysterium.

Det finns användbara metoder som gör att du effektivt kan bygga upp det undermedvetna under sömnen:

Böcker om det undermedvetna

Kraften i det undermedvetna sinnet är bra, psykologer och människor som insisterar på vägen för självkännandestaten. Med hjälp av de tekniker som beskrivs i böckerna är det viktigt att lita på ens eget välbefinnande och tillstånd, efter det att alla upptäckta destruktiva program och mentala traumor kan ge upphov till en enorm skada för en person. Vissa tekniker och övningar kommer att vara användbara för utveckling. Böcker om möjligheten till det undermedvetna:

 1. "Undermedvetna hemligheter " V. Sinelnikov. Författaren ger läkningstekniker, programmerar en person för återhämtning, hitta harmoniska relationer.
 2. "Undermedvetna hemligheter " L. Nimbruck. Undersökning av det undermedvetna "svarta lådan" genom tydlig drömning.
 3. " Superhuman mänsklig hjärna. Resan till det undermedvetna "M. Raduga. Boken ger revolutionerande verktyg för att hacka restriktiva övertygelser och attityder, införda av föräldrar och samhälle.
 4. " Öppna undermedvetna " A. Sviyash. Hela "köket" av undermedvetna processer i en förståelig presentation, plus många författarverktyg för effektiv användning av hjärnans resurser.
 5. "Det undermedvetna kan göra allt " J. Kehoe. Den bästsäljande boken. Författaren föreslår ett systematiskt tillvägagångssätt som aktiverar omedvetna processer för att uppnå det som är önskvärt i verkligheten.

Filmer om det undermedvetna

Filmer om sinnet och det undermedvetna är intressanta för psykologer, människor som är involverade i att avslöja sina förmågor. Den mänskliga hjärnan är en mystisk substans, vem vet vad som kan döljas där? Mästerverk av filmografi, avslöjar slöjan av undermedvetna processer:

 1. "Områden av mörkhet / gränslös" . Eddie Morra är en förlorare i livet, hans äktenskap är förstört, som författare är han inte efterfrågan, men allt förändras mötet med före detta svåger Vernon, som erbjuder honom mirakulösa piller som avslöjar hjärnans potential 100%.
 2. "Det obefläckade sinnets eviga solsken" . Filmen om kärlek, som inte är rädd för att "radera minnen", vägrar huvudrollens undermedvetna att radera känslor och någonstans i det undermedvetna djupet Joel och Clementine kommer ihåg varandra och stöter på om och om igen.
 3. "Deja vu / Déjà Vu" . Filmen handlar om det undermedvetna mystiska fenomenet, känt som deja vu, uttryckt i hjärnans budskap "det var det redan".
 4. «Den fördömda ön / Shutter Island» . Federal agenter Teddy Daniels och Chuck går till en psykiatrisk klinik på Shatter Island för att undersöka förlossningen av barnmordet Rachel Solando. Undersökningsbollen blir trasslig och komplicerad av det faktum att Daniels undermedvetna håller sina egna hemligheter.
 5. "Start / Inseption" . Dominic Cobb är en värdefull expert på att hacka människors undermedvetna, han stjäl värdefull information genom en klar dröm.