Vackra och enkla frisyrer under hatten

Med ankomsten av den kalla årstiden har ett av huvudproblemen hos alla dammodeller på sig en huvudbonad. Att frukta att hatten kommer att förstöra ansträngningen att lägga frisyren, kvinnor måste göra ett val: antingen en hatt eller en frisyr.

Att gå i kyla och vind med ett avtäckt huvud är inte det bästa alternativet, eftersom vi samtidigt riskerar att inte bara få en förkylning utan också förlora vår hälsa. Men ingen vill klara av störningen på huvudet. Vägen ut är att dra nytta av sätten att lägga på, där håret kommer att ligga under hatten i oförändrad form och det gör att du kan skapa en frisyr, framgångsrikt kombinerad med huvudbonaden.

Hur håller du håret under hatten?

  1. Perfekt för kalla porer är förfarandet för laminering av hår. Detta gör att håret kan se mer attraktivt, lägga till en extra volym och hålla stylingen längre. Dessutom är laminerat hår inte elektrifierat, vilket är särskilt viktigt när du bär hattar.
  2. Ha aldrig en hatt på fuktigt hår - så de kommer nödvändigtvis att gälla, och håret kommer att få ful form. Håret är bättre att tvätta innan du lägger dig eller torkar dem ordentligt med en hårtork.
  3. Överbelasta inte ditt hår med stylingmedel (speciellt med geler). Det är bäst att använda stylingprodukter med en lätt textur och en låg grad av fixering. Annars, under hatten, där en "växthuseffekt" skapas i kylan, kommer håret helt enkelt att hålla ihop och få ett försummat utseende. Det mest acceptabla alternativet kommer att vara flytande styling spray - även om de inte kommer att fixa komplexa mönster, kommer de inte att låta håret hålla sig ihop heller. När du har tagit bort locket kan du snabbt ge håret önskad form.
  4. Lägg håret med en hårtork, var noga med att fylla dem med en ström av kall luft som sista steget. Detta möjliggör bättre fastsättning av stylingen.
  5. Använd inte hatten direkt efter installationen. Dessutom måste du sätta på hatten korrekt - flytta från pannan bakåt så att strängarna ligger i en riktning. Om du har på sig ett knä, räta det under hatten.
  6. Välj modeller av mössor som inte kommer att förstöra ditt hår. Det är bättre att föredra fria stilar (volymetriska stickade hattar , bärar av stora matningar etc.), och nära lock bör undvikas. Du bör också välja lock från naturmaterial, så att huvudet inte svettas under dem (var uppmärksam på att huvudbeklädnaden inte är helt syntetisk).

Varianter av frisyrer som harmoniserar väl med locket

Lockiga lås

För medelstort hår kan du skapa en frisyr med elastiska lock som kommer att klara deformationen under hatten och kommer att kombineras vackert med alla lock. Använd ett krusjärn, vrid strängarna i olika riktningar och lätta kamma dem vid rötterna, utan att kamma dem längs längden, men bara lite "disheveling" dem. Fixa sedan håret med en lack eller en stylingspray.

väva

För medelstort och långt hår kan olika typer av vävning vara till nytta: "spikelets", "spets", turnniquet, etc. Till exempel kan du väva en hårfälg och vrida ändarna av strängarna.

Balkar och svansar

Dessa typer av frisyrer, beroende på huvudbonader, kan göras höga och låga. Det blir vackert att se ut som en frisyr, om en eller två trådar i ansiktet lämnar sig fri (du kan curl up).

"Konstnärlig oordning"

Utgången för kvinnor med kort hår kommer att vara en frisyr med effekten av lätt försumlighet, disheveled. Förresten kommer klippningen av torget och bönen att se väldigt snygg ut med denna stil, i kombination med locket.

Volymetrisk bangs

Ägarna av frisyr med bullar, särskilt långa och tjocka, kommer att kunna diversifiera sin bild med en smidig styling med en volymbång. I det här fallet kan hela håret vara säkert dolt under locket och lämna pärmarna på utsidan.