Lecrolinanaloger

Lecrolin - en oftalmisk beredning mot allergier. Medlet används för inflammation i hornhinnan, ögonslimhinnan eller ögonlocken som orsakas av exponering för olika allergiframkallande ämnen. Detta läkemedel kan användas både för medicinska och förebyggande ändamål.

Funktioner av droppar Lecrolin

Huvuddelen av läkemedlet är natriumkromoglykat (koncentration 2%), vilket undertrycker frisättningen i den cellulära miljön av biologiskt aktiva substanser som orsakar inflammation som reaktion på allergens påverkan. Det produceras av Lecrolin av ett finskt läkemedelsföretag.

Analoger av ögondroppar Lecrolin

Det finns en betydande mängd analoger av detta läkemedel, som produceras på grundval av samma aktiva substans (och med samma koncentration). Därför kan det, om Lecrolin saknas på apoteket eller av andra orsaker i samråd med den behandlande läkaren, ersättas av någon av dessa åtgärder. Låt oss ange de strukturella analogerna av dropparna som behandlas:

Dessutom produceras ett stort antal andra oftalmiska läkemedel mot allergier som har liknande effekter men innehåller andra föreningar som aktiva ingredienser. Sådana droger kan förskrivas i avsaknad av en positiv effekt vid behandlingen av Lecrolin eller förekomsten av biverkningar under dess användning. Låt oss ge namnen på några av dessa medel i form av ögondroppar:

Bestäm vad som är bättre att använda - Lecrolin, Opatanol, Kromogeksal eller annat läkemedel, bara en expert kan, beroende på patientens kliniska bild och individuella egenskaper.