Damskor - Spring-Summer 2014

Alla fyra veckorna av mode har redan rattled bort, så att devotees å ena sidan kan njuta av skönheten i förtrollande handling, å andra sidan - ger en rik mark för reflektion. När allt kommer omkring, för att någon kvinna följer mode, att korrelera de modeller som presenteras på showen med sin egen smak, livsstil, krav på bekvämlighet och slutligen praktiska är inte en lätt uppgift. När allt kommer omkring, de olika fashionabla kvinnornas skor från 2014, som presenterades på modeplattformar, om det kan beskrivas i ett ord, borde detta ord vara någonstans mitt i begreppet "komfort" och "spektakuläritet". Här i det här perspektivet kommer vi att försöka överväga temat kvinnors skor 2014 säsong vår-sommar.

Snygga skor från 2014: komfort och hälsa

För vårsommarsäsongen, liksom för den kalla årstiden, var designers oro att honbenet inte bara såg vackert ut (elegant, elegant), men kände samtidigt bekvämt och bekvämt. Till de ovillkorliga trenderna för vårsommarskor 2014 kan tillskrivas flera versioner av praktiska modeller:

  1. Skor i herrarnas stil . Detta och de klassiska manliga modellerna i svartvitt och fler sportalternativ presenteras i färgglada, traditionellt sommarfärger: orange, blå, lila. Deras avsiktligt begränsade design är animerad av en metallremsa på sulan i tånområdet eller i hälens botten.
  2. Sneakers och sneakers metalliserade eller soliga färger, singelton eller i geometriska, blom- och jämna djurutskriftsdesigners erbjuder den här säsongen inte bara shorts och byxor, utan även klänningar och jämn kjolpaket!
  3. Biker stövlar med en häl "ett glas" och generöst dekorerad med läder eller mocka applikationer, nitar och jämn torn - en annan träff av våren skor av 2014.
  4. Buggy (låga läderklädselskor med perforerade toppar) - detta modeskor våren 2014 lyftes till toppen av hitparaden. Hon är bara perfekt för en urban kvinna. Broggi i naturliga (svarta, bruna) färger kombineras perfekt med en byxor och i en ljusare sommarversion kan de bäras med shorts och lätta kjolar.
  5. "Mormors" skor på en bekväm och stabil kvadrat (eller cylindrisk) häl. Detta, på en gång mode skor, lovar våren 2014 att få en andra vind. Ljusa, rika färger, metalliserade klackar eller metallstrumpor gör det verkligt och elegant.

Det mest fashionabla skor 2014: elegans och stil

Men de praktiska och rationalitetstendenser som många designare beklagar kunde inte skaka hälleens regalposition. Skor på klackar - alltid i trend. Moderna skor av sommaren 2014 är modeller på en intressant häl. Här och en dubbel hårnål eller en tunn, långsträckt rektangel och en bred häl: genomskinlig eller med blommönster och en häl i form av en boll eller femkant och en hög plattform dekorerad med färgade band eller gjorda under en orm eller ett träds hud - nervöst rökning på sidan, plågad av ett inferioritetskomplex. Topp till sådana lyxiga klackar eller kombineras från de över tio färgerna i årets pastellgrupp (lila tulpan, ljusblå, pistasch, sand, grå) eller glädjer ljusa färger. I trenden - transparent plast, vävning och den mest oväntade perforeringen. Som du kan se är valet det bredaste. Det viktigaste i denna sort är att hitta den modellen som låter i samklang med din "jag".