Bröllopsmanikyr 2017 - de bästa idéerna, nyheterna, modetrenderna

Varje tjej som gör sig redo att gifta sig, vill se "med nålar" på hennes bröllopsdag. Av denna anledning tänkas brudens bild genom mycket försiktigt, och särskild uppmärksamhet ägnas åt pennans tillstånd och valet av nagelkonst. Bröllop manikyr 2017 kan ha många alternativ som är föremål för nuvarande trender.

Bröllopsmanikyr 2017 - modetrender

De faktiska trenderna i dekorationspennor varierar med varje säsong. Under tiden följer en fashionabel bröllopsmanikyr alltid vissa krav - det måste vara skonsamt, elegant och diskret. Ljusa och "prickiga" nyanser i denna form av nagelkonst används extremt sällan, men vissa tjejer ger sina preferenser till sådana toner, förutsatt att de kombineras med hela bilden i allmänhet.

Bröllopsmanikyr 2017 - modetrender
Vacker bröllopsmanikyr 2017

Bröllop fransk manikyr 2017

Den mest populära bröllopskvinnans manikyr 2017 är en jacka. Som regel utförs det i det klassiska färgschemat. Den unga fruens spikplattor är täckta med en genomskinlig gellack eller ett lock av en mild pastellfärgad skugga , och leendelinjen är målad i traditionell vit. Efter att ha gjort en så enkel bröllopsmanikyr kan bruden vara säker på att hennes handtag kommer att se mjuka, eleganta och snygga.

Under tiden försöker vissa kvinnor av mode att diversifiera denna typ av nagelkonst. För detta är klor dekorerade med målning, rhinestones, glitter och andra dekoralternativ. Spetsarna på plattorna kan göras mer levande eller lätt sprinklade med sina paljetter. I detta fall kommer bröllopsmanikyr-jackan att se lyxig och oemotståndlig, och hela bilden av bruden kommer att lämna ett djupt intryck i minnet av gästerna på firandet.

Bröllop fransk manikyr 2017

Röd bröllopsmanikyr 2017

Nyanser av rött år 2017 har blivit otroligt populära, så de kan säkert inkluderas i brudens brudmanikyr. Under tiden måste du med dem vara mycket noga, för om de används felaktigt kan de förstöra hela bilden av bruden. Så, alla toner från klassiskt rött till djupt vin och elegant marsala kan dekorera flickor och kvinnors handtag att gifta sig, men bara när de är i harmoni med andra delar av utseendet på den unga fruen.

Till exempel kan ett bröllop vitröd manikyr kompletteras med lämplig läppstift, handväska, örhängen med stora röda stenar eller en lämplig bukett. Särskilt bra detta alternativ kommer att se i kombination med en klänning i retrostil och en snygg frisör, där håret tas upp. Under tiden är någon röd färg endast lämplig för modiga och självsäkra tjejer. Skönheter som inte vill locka stor uppmärksamhet åt sina pennor, det är bättre att välja andra typer av nagelkonst.

Röd bröllopsmanikyr 2017

Bröllopsmanikyr med rhinestones

En mängd vackra stenar, som används i världen av manikyrkonst, gör det möjligt att mycket snyggt dekorera nagelplattorna. För detta används olika idéer om bröllopsmanikyren - vissa tjejer dekorerar sina händer med ett litet antal stora stenar som ligger på ett visst sätt, och andra - en spridning av små kristaller som skimrar vackert i ljusstrålarna.

Dessutom används ofta i en nagelkonst en kombination av stora och små smycken. Under alla omständigheter överbelasta inte bröllopsmanikyren 2017 med stenar av olika storlekar. Speciellt handlar det om färgelement - en stor del av sådan inredning kan likna blottar på naglar. Dessutom glöm inte att rhinestones kan klamra sig på bröllopsklänningen, så bruden måste vara så noggrann som möjligt.

Bröllopsmanikyr med rhinestones

Bröllopsmanikyr med spets

Snören är fortfarande populär bland tjejer och kvinnor i olika åldrar. Manikyr av bruden 2017, som innehåller delar av spetsdekoration, ser snygg och mild ut och dessutom harmoniserar perfekt med någon bröllopsklänning i klassisk stil . Beroende på individuella preferenser hos det unga paret kan bröllopsmanikyren 2017 ha en öppningspaneldesign eller ett mer grafiskt utförande, där raka och zigzaglinjer och prickar används.

Bröllopsmanikyr med spets

Bröllop matt manikyr

Neil-art med en matt finish ger bildens elegans och förfining. Som en allmän regel utförs en sådan bröllopsmanikyr på korta naglar, men på långa nagelplattor ser det väldigt bra ut. Färgschemat i det här fallet kan vara vilket som helst, men de flesta av tjejerna föredrar mjuka pastellfärger. Om en ung brud vill göra en "twist" i sin bild, kan hon komplettera nagelkonsten med ett längdmönster som dessutom förlänger nagelplattorna och gör dem mer eleganta.

Bröllop matt manikyr

Ljus bröllopsmanikyr 2017

Älskare av ljusa färger kan förverkliga sina fantasier samtidigt som man skapar nagelkonst, men de måste noggrant observera färgpalett, som ligger i topp popularitet i varje säsong. Så, bröllops naglar 2017 kan dekoreras med en lack eller gellack av följande nyanser:

Dessutom är det tillåtet att inkludera djupblå, svarta eller bärtoner, men dessa nyanser bör inte vara mycket. Så, unga brudar som tycker om att locka uppmärksamhet kan göra ett bröllop fransk manikyr 2017, ett leende i vilket framhävs av en av ovanstående färger. Samma färger kan användas för att skapa små ritningar.

Ljus bröllopsmanikyr 2017

Wedding Moon Manicure 2017

En ovanligt vacker bröllopsmanikyr kan göras i måntekniken. Det kombinerar femininitet, stil och elegans, så det är idealiskt för unga brudar. I 2017 kommer trenden att vara både en klassisk version med en vit måne och en rad olika modifieringar av månskikonst, till exempel:

Wedding Moon Manicure 2017

Ovanlig bröllopsmanikyr 2017

Även om de flesta tjejer föredrar att skapa en bröllopsbild i den klassiska stilen, vill de unga ofta sticka ut och lägga till ovanliga element. Så, smarta bröllop manikyr kan erhållas om du använder icke-traditionella nyanser av gellack eller dekorativa inklusioner, som traditionellt inte används vid fester dedikerade till äktenskap.

Ovanlig bröllopsmanikyr 2017
Original bröllop manikyr 2017

Bröllop manikyr «tiffany»

Nail art i stil med "Tiffany" år 2017 är en av de mest populära alternativen. Dess traditionella utförande förutsätter en utsökt kombination av vita och turkosa nyanser med ritning av remsor på alla nagelplattor. På ringfingret ritas en båge. Hittills kan "tiffany" se annorlunda ut, men denna typ av dekorativa design av pennorna ger alltid bilden en lyx, friskhet och elegans.

Manikyr för bröllopet i 2017 i stil med "tiffany" kan ha följande variationer:

Bröllop manikyr «tiffany»

Green Wedding Manicure

Bröllopsmanikyr 2017 kan innehålla lack eller gellack av de mest oväntade färgerna. Så, vissa unga tjejer föredrar den gröna nyansen av locket. Vanligtvis dekorerar de händerna på de brudarna som spenderar sitt bröllop i grönt. Samtidigt används ljusare och mer mättade färger för att delta i ett lyxigt firande i stil med en boho och dämpad - för ett bröllop i eko-stil.

Grön manikyr för bröllopet till 2017-bruden kan bara göras när hennes bild har andra inslag av denna nyans. Som regel finns i denna kvalitet örhängen eller andra dekorationer med smaragder , satinband eller ovanliga dekorationer i frisyren. För att uppnå fullständig harmoni ingår grön färg i brudgummens bild. Till exempel kan en ung man ha en slips i denna nyans eller dekorera en kostym med ett lämpligt knapphål.

Green Wedding Manicure

Bröllopsmanikyr med modellering

Delikat bröllopsmanikyr, dekorerad med volymetrisk akrylmodellering, ser lyxigt ut. Han närmar sig de allra flesta bröllopsklänningar i klassisk stil, så det blir ofta föremål för val av unga brudar. Under tiden har en sådan nagelkonst betydande nackdelar - den är kortlivad och kan dessutom skämma bort klänningens tunna klädsel om flickan av misstag håller fast vid materialet. Av detta skäl görs akrylgjutning strax innan firandet, och efter det är det färdigt - omedelbart borttaget.

Bröllopsmanikyr med modellering