Hårklippningar höst-vinter 2015-2016

Hösten är en modetid, när man på katträtterna i hela världen visar de mest verkliga stilarna på kläder, smink och hårklipp av den kommande kalla årstiden. Och vinter är tiden för utträdet av detta mode till gatorna, vilket visar riktiga bilder av enkla tjejer. Därför är det så viktigt att studera trenden av hårklippningarna på hösten-vintern 2015-2016.

Trendiga tendenser för frisyrer från höst-vinter 2015-2016 för långt hår

I den modestyrda bollen 70-talet, utformar hippies och boho-chic, vilket innebär att långt hår kommer att vara på modens höjd. Av dessa kan du bygga och invecklat hår eller lämna det löst. I denna säsong är något hårda hårklippningar relevanta, där det mesta av håret har samma längd genom massan. Det är, det borde ge intrycket att det inte finns någon hårklippning i allmänhet och nej. Men bara ägare av långt hår vet hur svårt det är att uppnå friskt hår. Därför kan de rekommendera ett månatligt besök till frisören, för att eliminera splittrade ändar. I det här fallet bör dessa frisyrer se så naturligt som möjligt: ​​Lätt fluffighet och slarviga ringlets välkomnas.

För dem som vill följa modet för hårklippningarna på hösten och vintern 2015-2016, men inte är redo att lämna håret som det är, kan du rekommendera en snygg liten och mycket symmetrisk frisyr med en stege. Det kommer att ge extra volym till håret och skapa samma effekt av lätt dishevelment. Låt mästaren arbeta hårt på hårklippningen, skapa tydliga, men inte stora, slitna strängar. Stärka effekten av hårklippning kan färglägga enskilda färgsträngar för flera toner lättare än naturligt, för att skapa effekten av solbränt hår.

Kvinnors frisyr höst-vinter 2015-2016 för medelhår

Men för medelhår kan du skilja två motsatta trender i läggningen, med ett allmänt sätt för en typ av fashionabla kvinnliga hårklipp av hösten-vintern 2015-2016. Basen är en klassisk böna upp till mitten av nacken. Då kan en sådan frisyr passa in i antingen den hippy stil som beskrivs ovan (med ljusa krullor, slarviga strängar och flailingändar) eller, omvänd, extremt slät och glamorös i stil med Merlin Monroe . Ägare av en sådan frisyr kan alternativa sådana mönster, skapa ett annat intryck av sin bild eller använda den första, inte krävande ansträngningen för att skapa ett alternativ som en daglig frisyr och en mer komplex styling - för semester och högtidliga utgångar.

För experimentälskare kan den klassiska bonen utspädas med olika graderade strängar, trimmade områden eller lämnat längre hår på ena sidan framför frisyren. Detta är en annan version av den faktiska hårklippningen på hösten-vintersäsongen 2015-2016.

Korta frisyrer höst-vinter 2015-2016

Kort hårlängd är också relevant. Om du vill följa trenderna för höst-vinter frisyren 2015-2016, välj sedan en extremt kort ojämn frisättning av en pixie . Det är bekvämt att bära, kräver inte mycket uppmärksamhet och mycket tid för styling. En sådan frisyr går till många kvinnor, som redan har demonstrerats av oss av kända skådespelerskor och sångare. Pixie haircut pryder något ansikte ovalt, vilket gör egenskaperna mer uttrycksfulla och harmoniska.

För älskare av längre hårklipp kan du rekommendera frodiga hårlängder runt mitten av örat med graderade och texturerade markerade strängar, samt olika intressant trimmade områden och kreativ färgning.