Kvinnors kjolar 2014

Utan tvekan kommer en snygg och fashionabel damkjol från de nya samlingarna 2014 att hjälpa till att träffa vårsommarperioden helt beväpnad. Det är den här delen av garderoben som kan fungera underverk med kvinnans figur och bilden som helhet, det döljer brister, ger en känsla av nåd och femininitet.

I 2014 väljer du en vacker kjol för kvinnor kommer inte vara svårt, och allt tack vare massan av intressanta idéer och original kompositioner.

Egenskaper av skära och material

Som aldrig tidigare anses kvinnors kjolar vara moderna. Och det här är modeller av olika längder och färglösningar. Lägg till femininitet och visuellt öka längden på höfterna långa veckade kjolarna, så denna stil är att föredra för smala och långa damer. Miniatyr dam är bäst att stoppa ditt val på knäets genomsnittliga längd.

En levande utförande av den klassiska stilen - en slät kjol, inte mindre populär och som alltid efterfrågan. Det kan klä sig som en högtidlig händelse, och på en vardag.

En penna kjol är fortfarande ute av konkurrens. Särskilt måste smaka på denna modell affärskvinna. Eftersom det är fördelaktigt att betona den förföriska formen på figuren går den inte utöver kontorsklädseln . För att skapa en smart bild kan du vara uppmärksam på den fashionabla kvinnans pennakjol med olika draperade insatser, som i samlingen av det kända märket Nina Ricci 2014.

För ett år ger inte skirt-trapezoid upp sin position. Mest troligt är sådan popularitet kopplad till universalitet och bekvämlighet i den givna stilen. Dessutom är detta en riktig hitta för kvinnor med smala höfter och breda axlar, så att du kan balansera figuren.

Ingen show var inte utan långa kjolar. För sommaren erbjöd designers kvinnor modeller av flytande och lätta tyger, såsom silke, chiffong, organza, med en sexig högkorsning.

I vilket fall som helst är en fashionabel kvinnors kjol först och främst den som passar dig bäst.