Kvinnors dunjackor

Även på vinterns snöstorm är flickan en tjej - och självklart vill hon vara attraktiv och charmig även i kylan. Men är det möjligt att kombinera värme och komfort med ett attraktivt utseende? Denna fråga uppstår inte hos tjejer som väljer kvinnors dunjackor.

För idag är vinterjackor den bästa varianten av kläder för den kalla årstiden. Domare själv ... En päls är ett dyrt nöje som inte alla har råd med, och det är inte alltid praktiskt att gå runt på gatan i päls (trots allt kan de till och med råna, men vi vill inte ha det). Fårskinnsrock - är inte längre relevant, och ibland har en sådan "fårskinnsdrag" en vikt på nästan hälften av dess ägare. Draperi eller läderrock - från estetisk synvinkel är det vackert, men inte alltid så det är varmt. Så vi har bara en dunjacka.

Om dunjackan sys kvalitativt, till exempel från gås eller svanfjädrar, är tyngden nästan osynlig i tån och det kommer att värma dig tillräckligt länge - sannolikt tills du blir uttråkad. Det kan givetvis inte sägas om dunjackan är kinesisk. I det här fallet är han osannolikt att ha dessa egenskaper - ljushet, värme, praktiska egenskaper, hållbarhet - som vi förväntar oss av att köpa vinterkläder.

En annan sak - finska dunjackor. De kommer att ha exakt samma önskvärda egenskaper. Även om finska dunjackor knappt kan kallas kläder för något tillfälle - de har ofta något hård utseende. Detta är dock ett utmärkt alternativ för en uppfriskande vintervandring.

Kvinnors dunjacka - hur man väljer med vad man ska ha på sig?

Det finns flera villkorliga regler för val av dunjackor:

  1. Down jacka med päls kan vara elegant och hooligan, men mestadels päls ger överplagget adeln. En sådan dunjacka kan säkert bäras med höghælta stövlar, liksom med soldatens stövlar. Ett annat plus - päls avviker uppmärksamhet från bristerna i figuren och betonar hårets skönhet, så att sådana kläder säkert kan bära både tunna och en tjej med magnifika former.
  2. En svår dunjacka refererar till den avslappnade stilen. Detta är ett utmärkt val för vardagligt slitage, men rekommenderar inte att du bär ner jackor till fulla tjejer - brist på en tydligt formad form kan spela ett grymt skämt med dem. En idealisk variant av skor för en sådan dunjacka - grova stövlar eller höga stövlar på snörning, olika spännen och blixtlås är välkomna.
  3. Dunjacka med rem är inte förbjuden att bära som tjejer med modellparametrar och pyshechkam. Remen betonar midjan, och även om det inte är, som de säger kommer volymen av dunjackan att skapa utseendet av dess närvaro. Försök att sko under dessa ytterkläder stövlar eller stövlar på hårnålen eller lakoniska skor utan häl.
  4. En sträng dunjacka - det här är ett perfekt alternativ för att gå till jobbet på vintern. Sådana ytterkläder kombineras med både byxor och kjolar. Det är bättre att skorna var utan onödiga utsmyckningar - spännen, snören etc.

Denna uppdelning är verkligen villkorlig, så om du har tid och lust att experimentera, gör det säkert! Kanske är det du som kommer att bli lagstiftare för ett nytt mode och skaparen av en unik bild som under lång tid kraschar i andras minne.

Lite om varumärken

Tidigare berättade vi lite om finska och kinesiska dunjackor. Låt oss nu stanna lite mer på de märken som nu hörs och som föredras av fler och fler tjejer.

  1. Moncler dunjackor är ultralätta dunjackor från en fransk tillverkare. Deras grundval är hundra procent gås ner, vilket bara gör detta ytterkläder så varmt. Tillverkaren symar väldigt feminina modeller med rik pälsstyckning, som passar de utsökta unga damerna, som är vana vid att dissekera snö expanses på klackar och i graciösa handskar.
  2. Odri- down jackor i avslappnad stil från den italienska lyxtillverkaren. Det här är bra kläder för varje dag, vilket med fördel kombineras med nästan alla skor. De är utvalda för sin mångsidighet och elegans.

Dessa dunjackor gör dig verkligen drottningen av vintersäsongen! Experimentera med kombinationer och färger och du kan vara säker på att du bara kommer att dra nytta av detta!