Höst stövlar utan häl

De säger att naturen inte har dåligt väder, men under lågsäsongen, sker inte goda soliga och torra dagar så ofta som vi skulle vilja. Ofta regnar det, det finns pölar, och närmare på vintern är det också snö, is. För den här tiden av året är det bara nödvändigt att ha minst ett par kvinnors höststövlar utan klackar. De kommer ofta att rädda dig i dåligt väder. Dessutom ser moderna skormodeller på en platt såg snygg och otroligt söt ut. Och vem sa att bara en hårnål gör en kvinna sexig? Modiga och framstående designers har länge förnekat detta uttalande, vilket gör sådana bekväma stövlar till en riktig dekoration av flickor.

Fördelarna med höststövlar utan häl

  1. Comfort. I sådana skormodeller kan du gå mycket under dagen: om det går runt i staden, en intressant utflykt eller shopping, kör runt för arbete eller skolan. Belastning på ryggraden kommer att vara minimal, och följaktligen blir du mindre trött.
  2. Praktiskhet. Du kan bära höststövlar på en plattform eller en kil och oroa dig inte för det faktum att mycket snart en häl rinner ner, eftersom sådana saker helt enkelt inte existerar. Deras tunga är vanligtvis mycket slitstark och slitstark.
  3. Mångsidighet. Dessa skor kan bäras på fest och i världen. Modernt mode demokratiska natur välkomnar utseendet på höststövlar med låga klackar, eller utan det, på olika ställen, från kontor till utställningar, presentationer och andra sociala evenemang.

Perfekt kombinationer

Höststövlar utan häl kommer att se bra ut med byxor och jeans. Tillfoga bilden med en mjuk och mysig tröja, en snygg läderjacka, en volymmodellväska - kanske det här är det mest bekväma ensemblet för kallt och regnigt väder. Ungdomsversionen möjliggör grannskapet av sådana skor med dagens populära leggings och hoodies. Det här är en riktig squeak av street mode är inte den första säsongen i rad. För extravaganta, modiga och ljusa flickor-merzlyachek utmärkt passform stövlar. Om du inte är rädd för kallt väder, kombinera dem med korta shorts - det här hundra procentet kommer inte att lämna dig utan manlig uppmärksamhet.

Dessa skor ser bra ut med klänningar och kjolar. Men det är värt att överväga att de flesta sådana kombinationer är lämpliga för kvinnor med hög och medelhög höjd, och för miniatyrflickor, rekommenderar stylister åtminstone en liten häl, plattform eller kil.