Korta shorts

Mini shorts är ett utmärkt sätt att betona figuren. Denna bekväma klädsel har lockat tjejer under lång tid, eftersom korta shorts betonar benens längd och slankhet och samtidigt kombineras med andra typer av kläder.

Kvinnors korta shorts är lämpliga för urban eller romantisk stil: Vilken typ av resultat beror på tillbehör, väska, skor och, naturligtvis, toppen (till exempel om det är en T-shirt med en rolig inskription eller en blus med ljusa rufflar).

Korta shorts: vi väljer kläder enligt typ av figur

En framgångsrik bild beror inte alltid på originalets stil eller färg. Det är mycket viktigt att dessa parametrar pryder figuren och betonar dess fördelar. Därför, för att välja shorts, behöver du först och främst baseras på din typ av figur och utvärdera sedan om du gillar eller inte gillar saken.

  1. Kvinnors mini shorts. Mycket korta shorts - Fritt val av en modig tjej som har möjlighet att visa sin skönhet. Naturligtvis kan sådana shorts inte bäras vid en officiell händelse eller arbete, men för ett personligt tillfälle är det ganska lämpligt. Först och främst är mini shorts lämpliga för tunna tjejer, och smärtan eller bredden på höfterna är inte viktig. Mini shorts kommer visuellt att sträcka benen och fokusera på dem, så den här delen av kroppen ska se perfekt ut.
  2. Korta shorts med hög midja. En hög midja passar tjejer med breda höfter som har en smal midja, eftersom hon speciellt accentueras på detta sätt. Att sätta på sådana shorts är det nödvändigt att se om benen inte ser väldigt kort ut, eftersom de i denna variant är visuellt förkortade. Men det här problemet är lätt att lösa med hjälp av en hög plattform eller häl.
  3. Korta korta shorts. Sådana shorts har en lång längd i jämförelse med mini, och på grund av detta är universella: de är lämpliga för alla typer av figurer och är vanligtvis gjorda av denim. Fulla tjejer kan bära sådana shorts om de sitter lite fritt.
  4. Kort kort kjol. Idag är det ett populärt alternativ: shorts liknar kjol eftersom de har breda ben. De kan vara maxi-alternativet när det är svårt att berätta om det är en kjol eller shorts. Men byxbenet är också av trunkerad typ, när benen bara är något breddade nedåt. Denna stil är bäst att välja tjejer med en hel figur, eftersom den märkbara bredden på byxorna visuellt minskar volymen på benen.

Vad ska man ha på korta shorts?

Korta shorts kombineras med så många saker, och det är nog lättare att lista vad de inte ska bäras med. Men bland olika bilder finns olika varianter som kan betraktas som mer eller mindre framgångsrika varianter.

Till exempel är shorts en integrerad del av ungdom och avslappnad stil. Stadstilen är full av komfort och enkelhet, och korta shorts kombinerar bara dessa två funktioner. För att delta i universitetet kan du bära en kvinnas vita skjorta och shorts, om i en viss institution demokratiska regler om klädkoden.

Om du har en elegant affärsjacka och korta kjolar, kan du fritt gå till jobbet om deras färgområde är lugnt eller neutralt nyanser utan mönster.

När kombinerade shorts med elegant damblus , som har många rynkor eller blommönster, kan du skapa en romantisk bild för kvällsvandringar.

Valet av färgbyxor beror inte bara på personliga preferenser utan också på storleken på hela outfit. Till exempel är de kortaste svarta shortsen de mest populära eftersom de bygger en figur och blandar bra med andra färger. Detta är det mest mångsidiga alternativet när det gäller tyg, inte läderbyxor.

Korta vita shorts är ett ljust sommarval, som endast kombineras med ljusa färger och nyanser: beige, gul, ljusgrön, blå.